28 / 04 / 2024

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen altın karşısında alım gücü olmayan yatırımcıya kazandıran başka bir yatırım aracı önerisinde bulundu. İşte "Getirisi çok" diyen Memiş'in tavsiyesi...



İslam Memiş altın alamayanlara kar ettiren emtiayı paylaştı. Her değerlendirmesinde gramdan söz eden Memiş, özellikle altın almakta zorlananlara gümüş almalarını tavsiye etti.

GETİRİSİ EN FAZLA EMTİA: GÜMÜŞ

Getirisi en fazla emtianın gümüş olduğunu söyleyen Memiş, "Altının seviyesi yüksek ben harçlıklarımla altın alamıyorum diyenlere gümüşü işaret ediyoruz." dedi.

BİRKAÇ GRAM KENARA ATIN

Yatırımcı için birkaç gramın köşeye atılması gerektiğini belirten Memiş, "Gümüşün gramı 13 lira. En azından birkaç gram kenara koymak sureti ile altın gibi getirisi olan bir emtiadan bahsediyoruz." dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön