13 / 05 / 2024

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen altın karşısında alım gücü olmayan yatırımcıya kazandıran başka bir yatırım aracı önerisinde bulundu. İşte "Getirisi çok" diyen Memiş'in tavsiyesi...



GÜMÜŞ DİRENÇ SEVİYESİ

İslam Memiş, gümüş hakkında da gram fiyatının 12,80 lira seviyesinde olduğunu ve 13 lira seviyesini yukarı yönlü kırdığını, buradan tekrar kar satışı geldiğini belirtti. Gümüş tarafında mutlaka rasyoya dikkat etmek gerektiğini belirten Memiş, 76, devamında da 72 seviyesine kadar bir gerileme olacağını tahmin ettiğini söyledi. Haliyle gümüşün gram fiyatında 16 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğini belirtti. Ons tarafında 24-26 dolar dirençlerini takip etmeyi sürdüreceğini ifade etti.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yılbaşı indirim tuzaklarına dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Memiş, "Dolar ve altın bu kadar yükselmişken nasıl olacak da indirimli takı alabileceksin?" diye sordu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön