20 / 05 / 2024

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı gümüş! Elinde gümüş olanlar çabuk harekete geçin

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı gümüş! Elinde gümüş olanlar çabuk harekete geçin

Son zamanlarda dolar hızla yükselmeye başladı. Altın fiyatları ise düşüşe geçse de yatırımcılar tarafından hala pahalı görülüyor. Geriye sadece gümüş kalıyor, yatırımcılar ise yatırımlarını artık gümüşe yapmaya başladı.



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM!

Gümüş fiuyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü harekt ediyor. Gümüş almak isteyenler ve gümüş yatırımı yapmayı düşünenler bugün gümüş fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte son dakika gümüş fiyatları 7 Eylül 2022...

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,05 seviyesinde güne başladı. Gümüşün gram alış fiyatı aynı dakikalarda  10,59 TL, satış fiyatı ise 11,104 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Gümüş yatırımcıları derin nefes alın! Bu düşüş kalıcı değil! Uzman isim açıkladı
Gümüş alalım mı, bozduralım mı? Gümüş fiyatları ne olur? İşte son dakika gümüş fiyatla

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü!  Gümüş yükseliyor! Yatırımcılar acele edin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön