06 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcıları derin nefes alın! Bu düşüş kalıcı değil! Uzman isim açıkladı

Gümüş yatırımcıları derin nefes alın! Bu düşüş kalıcı değil! Uzman isim açıkladı

Gümüş fiyatları bugün de düşüşe geçti. Gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününde değer kaybederken yatırımcılar ve gümüşü olanlar  gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.



Gümüş fiyatlarını araştıran yatırımcılar ''gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? sorularının yanıtlarını araştırırken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş gümüş fiyatlarının kalıcı olmadığını söyledi ve yatırımcıları uyardı. İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön