29 / 04 / 2024

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.



Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüşün geçen sene yüzde 45 kazanç sağlamasının ardından bu sene gümüşe olan talep yükselmeye başladı. Yatırımcılar ise son günlerdeki düşüşler karşısında endişlenirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, Gümüş ''bedava' diyerek yatırımcıları uyardı.

GÜMÜŞ BEDAVA!

İslam Memiş, elinde dolar bulunduran vatandaşlara seslenerek, gümüş tarafında tasarrufları değerlendirmelerini söyledi. Gram gümüş serbest piyasalarda 20 lira seviyelerinde olduğunu söyleyen Memiş bu fiyat için ''Bedava." diye yanıt verdi.

Gümüş almak isteyenler için bu seviyelerin uygun olduğunu söyleyen Memiş, bu sene gümüşün rekor kıracağını ve birdana bu seviyelerden alımların olmayacağını açıkladı.

Bu yüzden gümüşü olan vatandaşların gümüşlerine sahip çıkmalarını, gümüş almak isteyenlerin ise ellerini çabuk tutmalarını söyledi. İslam Memiş sene sonu kadar gümüşün gram fiyatının 24 liraya yükseleceğini,  ons tarafındaki beklentisini  ise  27 dolar olduğunu açıkladı. 

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? 1 gram gümüş kaç TL? 16 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Gümüş bedava diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!
16 EYLÜL CUMARTESİ GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA?

16 Eylül güncel gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüi yatırımcıları ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL?'' sorularını araştırıyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 23,05 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 19,80 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 20,59 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatlarında son durum! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön