29 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?



Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde dalgalanan gümüş için yatırımcılar ''Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi,düşecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Uzman isim ''gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

GÜMÜŞ FİYATLARI DALGALANACAK!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gümüş fiyatları dalgalanacak diyerek yatırımcıları uyardı. Kolçak, yatırırmcıların günlük hareketleri dikkatle izleyerek, küçük düşüşlerde alım yapmak isteyeceklerini belirtti. 

Öte yandan Citi yayınladığı raporda, ons gümüş için fiyat tahminlerini yukarı yönlü revize etti. 0-3 ay için fiyat tahminini 24 dolar seviyesinden 28 dolara çıkaran Citi, 6-12 ay için beklentisini 28 dolardan 30 dolara yükseltti.

Citi'nin 2023 yılı için ortalama ons gümüş fiyatı beklentisi de 25 dolardan 27 dolar seviyesine çıktı. Yapılan değerlendirmede, "Fiyatlar önceden düşünülenden daha fazla yükselecek. Boğa piyasasının temel yönlendiricilerinin çoğunun hali hazırda gerçekleşmekte olduğunu görüyoruz" denildi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? 7 Ağustos 2023 gümüş fiyatları kaç TL? 

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATLARI KAÇ TL? 7 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

7 Ağustos Pazartesi gümüş fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gramı ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları yükseldi mi? soruları araştırılıyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 23,53 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 20,24 lira, satış fiyatı ise 20,81 liradan satışa sunuluyor. 

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Elinde dolar olanlar o günü bekleyin! Doların geleceği seviye ayaklarınızı yerden kesecek! Bugün dolar/TL ne kadar oldu?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön