28 / 04 / 2024

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?



Dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler güncel dolar kuru ile birlikte doların ne olacağını merak ediyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi? sorusunu araştırırken ING analisti Francesco Pesole yayımladığı yatırımcı notunda sorunun yanıtını verdi. 

DOLAR YÜKSELECEK Mİ?

Dolar yükselecek mi? Dolar ne olacak? Dolar ne kadar olacak? soruları gündemden hiç düşmüyor. 

Pesole, artan risk iştahı ve yükselen hisse senetlerinin doların kur sepeti karşısında altı ayın en yüksek seviyesinden gerilettiğini belirtti. Fakat Pesole, göre dolar kuru, daha fazla değer kazanmak üzere olabileceği belirtildi. 

Pesole, doların bugün biraz daha düşebileceğin, ancak riskler yakın vadede daha fazla güçlenmeye doğru eğimli kalmaya devam ettiğini söyledi.

Pesole, ECB'nin faizleri artırmasının ardından doların değer kazandığını ve şimdi odak noktasının faiz tahminlerinin yukarı yönlü revize edilebileceği gelecek haftaki Fed kararına bağlı olduğuna vurgu yapıldı.

Bugün dolar ne kadar? 16 Eylül Cumartesi dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL? Bugün dolar/L ne kadar oldu? 1 dolar kaç lira? 

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

16 EYLÜL CUMARTESİ DOLAR NE KADAR? DOLAR/TL ALIŞ SATIŞ FİYATI KAÇ LİRA?

Dolar/TL kuru hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar güncel son dakika dolar kurunu araştırıyor. Dolar endeksi bugün 104,990 seviyesinde işlem görüyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı bugün 26,92 lira, satış fiyatı 27,065 liradan işlem görüyor.  Aynı dakikalarda euro/TL kuru  28,68 liradan alınıp, 28,87 liradan satılıyor. Piyasaların gözü bu hafta açıkalancak Amerika Merkez Bankası (FED) faiz kararında. Ekonomistlerin beklentisine göre, Eylül ayındaki faiz kararında, Fed'in faizleri artırması bekleniyor. 

Altın fiyatlarında son durum! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Geri Dön