16 / 05 / 2024

Konyalı emlakçı Bahattin Çibik

Konyalı emlakçı Bahattin Çibik

Konya'da bir emlak firması, dövizini bozdurup gayrimenkul alan müşterilerini özel uçakla Konya semalarında yaklaşık 1 saat şehir turuna çıkarıyor.

Taşınmaz Ticaret Yönetmeliği emlakçılığa önemli katkı sağlayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Akyüz; “Kent olarak ilk biz harekete geçtik ve emlakçılara son sistem eğitim verdik. Başarı oranımız yüzde 95 düzeyinde” dedi...

Konyalı emlakçılardan 'konut kredi faizlerinin düşürülmesi' talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, ekonominin canlanması için konut kredi faizlerinin düşürülmesi gerektiğinin altını çizdi...

Konya’da 2. konut öneri alanı yeniden yapılandı!

Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay’da Konyalı Emlakçılar ve Vatandaşlara müjdeli haber verdi. Konya’da 2. konut öneri alanı yeniden yapılandı. 

Manisa'da korsan emlakçılara göz açtırılmayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa’da 400-450 arasında emlakçı olduğunu belirterek, korsan emlakçılığın önüne geçmek için çalışmalara başlandığını söyledi. 

Konut kredi faizlerinin yükselmesi emlakçıları üzdü!

Mayıs ayında konut kredilerinde uygulanan faiz kampanyasının sona ermesi emlakçıları üzdü. Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, kampanyanın 3 ay daha devam etmesi için çağrıda bulundu.

Manisa'da inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok!

15 Temmuz darbe girişimi, inşaat ve emlak sektörünün kalbine hançer gibi saplandı. Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, "İnsanlarda 15 Temmuz'dan önce de para vardı, 15 Temmuz'dan sonra da para var ancak piyasaya vermiyor. Şu anda inşaat ve emlak piyasasında güven ve istikrar yok" dedi.

Emlakçılar konut kredilerindeki faiz indirimini yeterli bulmadı!

Emlakçılar bankaların konut kredilerindeki faiz oranının düşürülmesini yeterli bulmadı. Manisa Emlakçılar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, faizlerin düşmesiyle fırsatçılığın artabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Konyalı sektör temsilcilerinden yeni kampanya istemi!

Emlak Konut GYO'nun 30 projede 15 bin konut ve ticari alan için 1 Ağustos Pazartesi günü başlattığı ve "tarihi" kampanya olarak adlandırdığı çalışmaya dahil edilmeyen Konyalı inşaat sektörünün temsilcileri, "Türkiye, İstanbul'dan ibaret değil" diyerek dile getirdi.

Bahattin Akyüz: Konut kampanyası genele yayılmalı!

Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından başlatılan kampanyaların sadece belli kesimi kapsaması halinde başarılı olamayacağını vurguladı.

Konyalı emlakçıların hakları korunacak!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; "Tapu dairelerinde iş takibi ve tapu devirlerini seri bir şekilde yapılabilmek adına bir uygulamayı başlattık." dedi.

Bahattin Akyüz: Manisa'da emlak sektörü kan ağlıyor!

Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, konut satışlarının durma noktasına geldiğini belirtip, kentte 4 müteahhitlik firmasına da kayyım atandığını ifade etti.

Emlakçılardan günlük ve saatlik kira uygulamasına tepki!

Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, evlerin günlük ve saatlik olarak kiraya verilmesine tepki göstererek, ahlak polislerini göreve davet ettiğini söyledi.

Manisa'da emlak sektörü durdu!

En büyük konut yatırımı olan Akgedik TOKİ Projesi'nde söylemlerin şehirden kopuk olduğunu söyleyen Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, yanlışların düzeltilmesi gerektiğini aksi taktirde projenin Manisa'ya bir şey katmayacağını söyledi.

Konyalı emlakçı Bahattin Çibik Haberi

Konyalı emlakçı Bahattin Çibik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Milletimiz döviz satarak ilk saldırının önüne geçti. Bunun devamını milletimden rica ediyorum” çağrısına Konyalı emlakçı Bahattin Çibik'ten eşine az rastlanır bir destek  geldi. Firma sahibi dövizini bozdurup gayrimenkul alanları özel uçakla Konya semalarında yaklaşık 1 saat süren bir geziye çıkarıyor. 4 kişilik Cessna tipi uçakla Konya Havalimanı'ndan hareket eden firma müşterileri kenti kuş bakışı izliyor. Emlak firması sahibi Bahattin Çibik, dövizini bozdurup gayrimenkul alan Mustafa İbalı'yı uçak ile şehir turuna çıkardı. Şehir üzerinde turlayan uçaktan kenti seyreden Mustafa İbalı ve emlakçı Bahattin Çibik, uçuş sonrası açıklama yaptı.   

Emlak firması sahibi Bahattin Çibik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizini bozdurun çağrısına uyarak ev, arsa, fabrika alan müşterilerine Konya’yı havadan izleme fırsatı sağladıklarını söyledi. Çibik, “Eurosunu, dolarını bozdurup...