05 / 05 / 2024

Konyaspor

Konyaspor

Yeni sezon için isim sponsorluğunda Atiker ile anlaşan Konyaspor’da stat için de önemli adımlar atılıyor.

Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı!

Konyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı. 37 yaşındaki forvetin mallarına el konuldu.

Ahmet Şan’ın gayrimenkullerine tedbir koyuldu!

Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın gayrimenkullerine tedbir koyulduğunu yazdı..

Şenol Güneş Stadı'nda ilk maç yarın!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda eden bordo-mavililer, Şenol Güneş Kompleksi'nde yer alan yeni stadındaki ilk maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak

Braga Belediye Stadı ilginç tasarımıyla dikkat çekiyor!

Portekiz'in Braga takımına konuk olacak Konyaspor'u UEFA'nın 'sanat eseri' olarak gördüğü enteresan bir stat konuk edecek.

Zermeram ve Adese, Atiker Konyaspor’a sponsor oldu!

İttifak Holding ve Atiker Konyaspor, forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre; İttifak Holding markalarından Adese, formanın sırt kısmında, Zermeram da şort kısmında yer alacak.

İttifak Holding, Atiker Konyaspor'a sponsor olacak!

Spor Toto forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığı belirtilen Atiker Konyaspor Kulübü bugün İttifak Holding ile stadyumda sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

Konya Stadyumu'nun yeni ismi ne olacak?

Yeni sezon için isim sponsorluğunda Atiker ile anlaşan Konyaspor’da stat için de önemli adımlar atılıyor.

Torku Arena Stadyumu’nda zemin bakım çalışmaları başladı!

Torku Konyaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun zemini lige verilen arada kış şartları da düşünülerek bakıma alındı.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Konya Kayacık Tesisleri yenileniyor!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor’un yeni sezonda kullanımına sunulacak Kayacık Tesisleri’nde yaklaşık 1 ay önce başlayan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Fenerbahçe Kulübü genel seçiminde Aykut Kocaman oyunu kullandı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda sarı-lacivertli kulübün kongre üyesi olan Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman oyunu kullandı.

Kombassan Holding'in yeni yönetimi belli oldu!

Kombassan Holding'in yeni yönetimi yapılan olağan genel kurulda seçildi. Kombassan Holding yönetiminde, Torku Konyaspor Başkanı olan Ahmet Şan'a yer verilmedi.

Torku Arena'nın seyirci kapasitesi artırıldı!

Torku Konyaspor, stadın kapasite rakamında yer alan Beşiktaş'ın kuruluş tarihini koltuk artırımıyla ortadan kaldırdı. Stadda 78 yeni koltuk eklenerek, kapasite 41 bin 981'e yükseltildi...

Konyaspor Haberi

Konyaspor

Konyaspor'un daha önce Turkcell ile görüşüldüğü bilinirken yeni bir güç daha stadyuma isim sponsorluğu için devreye girdi. 


Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun yeni isminin belirlenmesi için görüşmeler sürüyor. 


Türk sporuna büyük katkılar sağlayan Spor Toto, stadyum için de devreye girdi. Yönetim, Spor Toto Teşkilatı yetkilileriyle görüşmeleri ilerletirken, iki taraf arasında anlaşmanın yakın 



Yeni...