18 / 05 / 2024

Koordinat Çayyolu ne zaman başlayacak

Koordinat Çayyolu ne zaman başlayacak

YP İnşaat'ın Koordinat Çayyolu projesi için ön talepler toplanıyor. Ankara Ümitköy'de inşa edilecek olan Koordinat Çayyolu projesinde satışların Mayıs ayında başlaması planlanıyor...

ONYX Çayyolu satışta! Yeni proje!

Altaş Elektrik tarafından Ankara’nın en seçkin semtlerinden biri olan Çayyolu’nda hayata geçirilen ONYX Çayyolu satışa çıktı. Peki ONYX Çayyolu'da daire fiyatları ne kadardan başlıyor? İşte ONYX Çayyolu ile ilgili detaylar...

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu'nun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Koordinat Çayyolu" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Koordinat Çayyolu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Koordinat Çayyolu'nun kısmı geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Koordinat Çayyolu); 29479 Ada 3 Parsel Aile Sağlığı Merkezi, 29479 Ada 4 Parsel Dini Tesis ve 29622 Ada 1 Parsel Eğitim Tesisinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 4 Aralık 2020 tarihinde onayla

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi 29 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Koordinat Çayyolu projesi 33 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Emlak Konut Koordinat Çayyolu 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Koordinat Çayyolu ne zaman başlayacak Haberi

Koordinat Çayyolu ne zaman başlayacak


YP İnşaat, Koordinat Çayyolu projesi için ön talep toplamaya başladı. Ankara Ümitköy'de inşa edilecek olan Koordinat Çayyolu projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek.


YP İnşaat, Koordinat Çayyolu projesinin arsasını, Emlak Konut'un geçen yıl Ağustos'ta yaptığı ihalede 180 milyon TL teklifle almıştı. Koordinat Çayyolu projesi Mayıs ayında başlayacak.


Yaklaşık 400 konutun yapılacağı Koordinat Çayyolu projesinde konut ve ticaret alanları olacak. Koordinat Çayyolu projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor.


47 bin 653 metrekare arsa alanında inşa edilecek olan Koordinat Çayyolu projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.




Tel: 0312 496 01 06

Web: http://koordinatcayyolu.com.tr/

Gülcihan...