28 / 04 / 2024

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.



Son zamanlarda kendini iyiden iyiye hissettiren iklim değişikliğinin yanı sıra, artan enerji ihtiyacı ve doğal yaşam arzusu da konut tercihlerinde belirleyici unsur oluyor. 

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, yenilebilir enerji ve TanUrla projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ülkede bir farkındalık oluşturduğunun altını çizen Taylan Tanyer, insanların artık sürdürülebilir enerji çözümlerine sahip doğal yaşam konseptli projelere ilgi gösterdiğine dikkat çekti. 

Tan Urla da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Taylan Tanyer, Tanyer Yapı olarak doğayla bütünleşik, yeşil enerjiyi önemseyen ve çevreci projeleri hayata geçirdiklerini vurguladı ve "Urla Bademler'de yatay mimariyle 1+1'den 6+1'e farklı daire tiplerinden oluşan modern bir köy projesi olan TanUrla'da yalnızca mimari özellikleri değil, sürdürülebilir enerjiyi kullanan, doğaya ve çevreye saygılı bir yaşam şeklini de tasarladık. Projemizin lokasyonuna uygun olan ve zaten bu bölgede doğal olarak yetişen bir peyzaj uygulayacağız" ifadelerine yer verdi. 

Tanyer, açıklamasında, proje kapsamında yağmursularının toplanıp değerlendirileceğine, gri suların da toplanıp arıtılarak kullanılacağına dikkat çekti. 

"Aidatları konut sahiplerinin lehine azaltabilmek için de yeşil enerji sistemini ve su tasarrufunu çok önemsiyoruz. Sadece peyzajda güzel göründüğü için yüksek su tüketimine neden olan bitkiler ve çim alanlar yerine daha doğal bir bitki çeşitliliği oluşturacağız" açıklamasında bulunan Tanyer, çim alanlarının da aşırı su tüketiminin engellenmesi için yeterli miktarda kullanılacağını belirtti. 

Tan Urla da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

EVLERİN ENERJİLERİ DE GÜNEŞTEN ELDE EDİLECEK 

Genel Koordinatör Taylan Tanyer, sürdürülebilir ve yeşil enerji konusunda yapacakları uygulamalarla dairelerin enerji ihtiyacının tamamına yakınını güneşten elde edeceklerine vurgu yaptı. 

Açıklamasında "Yenilenebilir enerjiyi doğal yaşamla birleştiriyoruz. Her evin çatısında güneş panelleri yer alacak. Temel aşamasında bunu planladığımız için mimari anlamda doğru bir kurguyla sanki konutun bir parçasıymış gibi uyumlu şekilde görünecek" ifadelerine yer veren Tanyer, kullanımı giderek yaygınlaşan elektrikli araçlar için her evde şarj istasyonu olacağını belirtti ve herkesin aynı anda araçlarını şarj edebileceği kapasitede bir altyapı ve donanım uygulaması yapacaklarını söyledi. 

Tanyer, sitenin içinde hizmet verecek araçların da elektrikli olmasına karar verdiklerini aktardı ve "Güneş enerjisini belli merkezlerde depolayarak ortak alanlarda ve evlerdeki enerji ihtiyacına da çözüm getiriyoruz" şeklinde konuştu. 

Ayrıca TanUrla projesinde, isteyenler kendi evlerinde kullanacakları aküyle beraber, enerji ihtiyacının tümünü güneşten elde edebilme fırsatına sahip olacak. 

Vitacourt Life'ta hemen teslim 3+1 konutlar!

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!


Geri Dön