06 / 05 / 2024

Koray Güzelbiryer

Koray Güzelbiryer

Çevre Haftası kapsamında, Koray Güzelbiryer ve Doğa Koleji işbirliği, Kent Meydanı AVM desteğiyle gerçekleştirilen “Gelecekteki Evim” Resim Yarışması Sergisi düzenlenen törenle açıldı

Koray Güzelbiryer ve Doğa Koleji’nden Gelecekteki Evim resim yarışması!

Üç ayrı yaş kategorisinde 9 eserin ödüllendirileceği yarışmada ödül alan eserlerle birlikte sergilenmeye değer bulunan toplam 30 resim, önce Güzelbiryer Tanışma Ofisi’nde sergilenecek.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te hayata geçirilen Koray GYO Liberté ön satışa çıktı.

Koray GYO Göktürk parselinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 200 ada 13 nolu parselin değeri resmen açıklandı. İşte o rakam...

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Koray GYO Göktürk arsasının değeri ne kadar?

Koray GYO, Göktürk arsasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Koray GYO'nun Göktürk arsasının değeri ne kadar oldu?

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glentur Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göksu, Mutlu Ayata ve Ali Doğaner ortaklığında kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk Eyüpsultan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan Göktürk Eyüpsultan 200 ada 1 parsele ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk gayrimenkul alım işlemi ne durumda?

Yapı Kredi Koray GYO'nunİstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi'nde 8991.98 metrekare yüz ölçümlü taşınmazların devir işlemleri henüz tamamlanmadı...

Göktürk Endüstriyel Ürünler Ve Mühendislik Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Endüstriyel Ürünler Ve Mühendislik Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göktürk tarafından kuruldu. 

Yapı Kredi Koray GYO Göktürk'ten gayrimenkul alıyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alım sürecine ilişkin güncelleme yayınladı...

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Gültekin Bahar tarafından Maltepe'de kuruldu.

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray GYO Başkanı oldu!

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Süleyman Yerçil seçildi.

Koray Güzelbiryer Haberi

Koray Güzelbiryer

Çocukların hayal dünyalarını teşvik etmek ve kent bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada, üç ayrı kategoride ödül kazanan dokuz eserle birlikte sergilenmeye değer görülen toplam 35 çalışmanın yer aldığı serginin açılışına, öğrenci ve velileri ile kurum temsilcileri katıldı. 


Yarışmanın Sergi Sponsoru olan Kent Meydanı AVM’nin -2 Çarşı Katı’nda açılan sergi 1 Temmuz’a kadar gezilebilecek.


Serginin açılışında konuşan Doğa Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Canan Çizer, çocuklara yönelik projelerin Doğa Koleji için her zaman tercih edilen projeler olduğunu vurgulayarak, “Bu yarışma ile çocuklarımızın iç dünyalarındaki duygu ve düşüncelerini harekete geçirmeye, hayallerini kağıda resmetmelerini sağlamaya çalıştık. 150 çocuğumuzun katılımı bizleri çok mutlu etti. Bursalıları olağanüstü güzel resimlerin yer aldığı bu sergiyi gezmeye davet ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde benzer projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Koray Güzelbiryer...