28 / 04 / 2024

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te hayata geçirilen Koray GYO Liberté ön satışa çıktı.



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Liberté projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Koray GYO açıklamasında projede yer alan bağımsız bölümlerin ön satış işlemlerine başlandığını duyurdu.

Liberté adını taşıyan Koray GYO'nun yeni projesi İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te 131 Ada 4 Parsel üzerinde hayata geçirilecek.

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO dan Göktürk e 118 konutluk yeni proje!

Ön satış döneminin başladığı Koray GYO Liberté projesinde 118 adet konut ile 8 adet ticari ünite yer alıyor. "Doğa ile kent yaşamı Liberté’de bir araya geliyor." sloghanıyla tanıtılan söz konusu proje lokasyonuyla da dikkat çekiyor. 

2023 yılında faaliyete geçmesi beklenen Gayrettepe–İstanbul Havalimanı (M11) metro hattına kolayca erişebileceğiniz Liberté projesi, 22 bin 119 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Tek blok olarak hayata geçirilen projenin bahçe katlarındaki evlerde konuta ait özel bahçe, diğer tüm katlarda ise balkon bulunacak.


Geri Dön