13 / 05 / 2024

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te hayata geçirilen Koray GYO Liberté ön satışa çıktı.



Koray GYO Liberté projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler  yer alıyor. Söz konusu proje Fatih Ormanı, Göktürk Göleti Tabiat Parkı, Kemerburgaz Ormanı, Ayvat Bendi Milli Parkı, Belgrad Ormanı gibi metropolün en huzurlu noktalarına da komşu konumda bulunuyor.

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO dan Göktürk e 118 konutluk yeni proje!

Golf sahaları, binicilik tesisleri ve trekking alanlarına dakikalar içerisinde ulaşabileceğiniz Liberté’nin benzersiz konumu sayesinde İstanbul’un ana arterlerine, TEM otoyoluna, Maslak ve Levent bölgelerine, İstanbul Havalimanı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi kilit noktalara 20 dakikadan kısa sürede aracınızla ulaşmanız mümkün.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Liberté projesi ile ilgili açıklama yapan Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projede yer alan bağımsız bölümlerin ön satış işlemlerine başlandığını duyurdu.

Koray GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:
İstanbul'un yükselen yerleşim yerlerinden olan Göktürk'te 131 Ada 4 Parsel üzerinde bulunan 118 adet konut ile 8 adet ticari üniteden oluşan Liberte projemiz kapsamındaki bağımsız bölümlerin ön satış işlemlerine başlanmıştır.

Konuya ilişkin önemli gelişmeler kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır. 

Web: http://korayliberte.com/

Koray GYO Göktürk parselinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

Koray GYO İstanbul-İstanbul 3. Etap için ruhsat alındı! 

Erikli Evleri 1. Etap'ın ruhsatı alındı! Göktürk'e 118 yeni konut geliyor!  


Geri Dön