28 / 04 / 2024

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek olan Duyu Göktürk projesinin ruhsatını aldı. İşte ayrıntılar... 



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Göktürk 3 projesi (Özak Duyu Göktürk) yapı ruhsatı ile ilgili açıklama yaptı. 

Özak GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mevkii'nde hayata geçirilmesi plananan Duyu Göktürk projesi için resmen düğmeye bastı. 

Özak GYO, Duyu Göktürk (Göktürk 3) projesinin yapı ruhsatını 11 Ekim 2023 tarihi itibarıyla aldı. 

Özak Duyu Göktürk projesi, 27 bin 201 metrekarelik inşaat alanına sahip. Projede 141 adet konutun yer alması planlanıyor. Projenin lansmanı henüz yapılmadı ve konut satışları başlamadı. 

Özak GYO, Duyu Göktürk ün ruhsatını aldı! Göktürk e 141 konutluk yeni proje geliyor!

ÖZAK GYO YATIRIMLARINI HIZLANDIRDI 

Özak GYO, İstanbul'daki konut yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. Şirket, geçtiğimiz günlerde İstanbul Avrupa Yakası'nda Mahmutbey'de yükselen Hayat City Mahmutbey'i ön satışa sundu.  

Hayat City projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konut tipleri bulunuyor. 60 ile 190 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanan projenin arazi büyüklüğü 6.5 dönüm olarak açıklandı. 

Konutların tümünde her detayın dikkate alındığı fonksiyonel tasarımlara yer verilen Hayat City Mahmutbey projesinde, fitness, yoga alanları, yürüyüş yolu, basketbol sahası, sauna, pilates, oyun ve sosyalleşme alanları, açık ve kapalı spor alanları gibi farklı sosyal donatılar bulunuyor. 

Bunların yanı sıra şirket, Balmumcu’daki Özak Palas için de start verdi. Ayrıca, Topkapı’da yeni aldıkları arsada çalışmalara da başlandı.

Web: https://www.ozakgyo.com/tr/

Hayat City Mahmutbey ön satışta! Özak GYO'dan Mahmutbey'e yeni proje! 

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 


Geri Dön