28 / 04 / 2024

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Topkapı projesi kapsamında Müteahhit Şirket Seçimi hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten satın aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Tekfen Holding, söz konusu arazide 353 adet konut ile 13 adet ticari ünitenin yer alacağı bir proje inşa etmeyi planlıyordu. 2018'de lansmanı yapılan proje, hayata geçirilemedi. 

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO, 7 Eylül 2023 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilmesi planlanan Topkapı projesinin hangi firma tarafından inşa edileceği belli oldu. Buna göre, Özak GYO Topkapı projesi, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini sağlayan İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılacak. 

Özak GYO, Tekfen Holding'in İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi (Maltepe) Mahallesi 2945 Ada 55-58-59 nolu Parsellerde yer alan 16 bin 996,54 metrekarelik arsasını geçtiğimiz haftalar da satın almıştı. 

26 Ağustos tarihinde Özak GYO ile Tekfen Holding arasında imzalanan satış vaadi sözleşmesi kapsamında Özak GYO'nun arsayı 744 milyon 97 bin 200 TL + KDV bedel ile satın aldığı açıklandı.

Söz konusu arazi İstanbul’un ana ulaşım akslarından biri olan E-5 Karayoluna ve Yenikapı-Havalimanı metro istasyonuna yakın lokasyonu ile dikkatleri çekiyor. 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin 07.09.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile İstanbul Zeytinburnu'nda  yapılması planlanan  Topkapı Projesinin inşaat işlerinin yapılan değerlendirme sonucunda, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini sağlayan İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verilmiştir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız

Demir Life'ta teslimler başladı! 1+1'ler 5.6 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 


Geri Dön