29 / 04 / 2024

Papatya Park Konakları Esenyurt projesi Nisan'da başlıyor! Yeni proje!

Papatya Park Konakları Esenyurt projesi Nisan'da başlıyor! Yeni proje!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Konakları

Düzlem Yapı, Papatya Park Konakları ve Papata Park Residence projelerinde toplam 1.146 adet konut inşa edecek. Düzlem Yapı, Anadolu yakasında da iki kentsel dönüşüm projesine başlıyor.




Düzlem Yapı, İstanbul Esenyurt bölgesinde Papatya Park Konakları'nı inşa edecek. Nisan 2014 yılında başlaması planlanan Papatya Park Konakları Esenyurt projesi 3 etaptan meydana gelecek.  Papatya Park Konakları  projesi 45 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.


Toplam 1000 konutun inşa edileceği Papatya Park Konakları Esenyurt projesinin 15 dönümlük birinci etabında 200 konut, 22 dönümlük ikinci etabında 600 konut ve 8 dönümlük üçüncü etabında 200 adet konut yer alıyor. 


Projenin birinci etabında 30'a yakın dükkan bulunuyor. Papatya Park Konakları daire seçenekleri olarak 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 sunuluyor. Papatya Park Konakları projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness center, sauna, cafe, restoran gibi sosyal olanaklar bulunuyor.




Papatya Park Residence projesi Beylikdüzü'nde yükselecek


Düzlem Yapı'nın Nisan ayı içerisinde inşaatına başlayacağı olan ikinci projesi olan Papatya Park Residence projesi 8 dönüm alan üzerinde inşa edilecek. Ruhsat müracaatı yapılan Papatya Park Residence projesi 140 adet konuttan meydana geliyor. 


Papatya Park Residence teslim tarihi 36 ay olarak belirtiliyor. Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.




Anadolu yakasında 2 kentsel dönüşüm projesi


Düzlem Yapı, İstanbul'un Anadolu yakasında iki kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Gayrattepe'de 24 dairelik bir proje yapacak olan  Düzlem Yapı  Fenerbahçe'de yer alan 18 dairelik projesinin hafriyatına bugün başladı.



Tel: 0212 444 34 94

Web: www.duzlemyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön