28 / 04 / 2024

Keleş İnşaat Sefaköy projesine Nisan'da başlıyor!

Keleş İnşaat Sefaköy projesine Nisan'da başlıyor!

Firma: Keleş İnşaat

Proje: Keleş İnşaat Sefaköy Projesi

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine Nisan'da başlıyor. E-5 üzerinde yer alan Keleş İnşaat Sefaköy karma konseptli projesi 200 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa edilecek...



Keleş İnşaat Sefaköy projesine Nisan da başlıyor!


Keleş İnşaat Küçükçekmece Sefaköy'de yeni karma projesine hazırlanıyor. E-5 üzerinde yer alan Keleş İnşaat Sefaköy projesi 200 milyon lira yatırım bedeliyle yükseliyor. Konut, ofis ve ticari alanların yer alacağı  Keleş İnşaat  Sefaköy projesinde otel, üniversite ya da hastane inşa edilmesi de planlanıyor.


22 bin 288 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Keleş İnşaat Sefaköy projesinin arsası 120 milyon liraya satın alındı. 10 bin metrekaresi gezi ve alışveriş alanları için ayrılacak olan Keleş İnşaat Sefaköy projesinde 25 bin metrekare otopark alanı bulunuyor.


Toplam inşaat alanı 90 bin metrekare olan Keleş İnşaat Sefaköy proesinde ofislerin metrekare birim fiyatının 5 bin lira civarında olacağı belirtiliyor. Keleş İnşaat Sefaköy projesinde emsal 2.10 olarak belirtiliyor.


Nisan 2014'te çalışmaların başlayacağı Keleş İnşaat Sefaköy projesinde teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Keleş İnşaat Sefaköy projesinde satışlar 5 ay sonra başlıyor.



Tel : 0212 662 42 36

Web : www.keles.com.tr


projeye sor



Geri Dön