12 / 05 / 2024

Sefaköy Keleş İnşaat ofis

Sefaköy Keleş İnşaat ofis

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine Nisan'da başlıyor. E-5 üzerinde yer alan Keleş İnşaat Sefaköy karma konseptli projesi 200 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa edilecek...

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun Boulevard Sefaköy projesinde ön satışlar başladı. Projede 390 adet konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Sefaköy Boulevard'ın değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sefaköy Boulevard projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sefaköy Boulevard'ın değeri ne kadar oldu?

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön talep!

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde ön talep toplanıyor. Projedeki konutların yakın zamanda satışa çıkması bekleniyor...

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüme İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed Abdelmaksoud tarafından kuruldu. 

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın ortaklık oranları!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.,Kuyaş Büyükartı İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin ortaklık oranlarını yayınladı. 

Korhan Emlak Yönetim İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Korhan Emlak Yönetim İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdulkadir Koraz tarafından kuruldu. 

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 2 Eylül 2017'de 400 bin TL sermaye ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Sefaköy Keleş İnşaat ofis Haberi

Sefaköy Keleş İnşaat ofis


Keleş İnşaat Küçükçekmece Sefaköy'de yeni karma projesine hazırlanıyor. E-5 üzerinde yer alan Keleş İnşaat Sefaköy projesi 200 milyon lira yatırım bedeliyle yükseliyor. Konut, ofis ve ticari alanların yer alacağı Keleş İnşaat Sefaköy projesinde otel, üniversite ya da hastane inşa edilmesi de planlanıyor.


22 bin 288 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Keleş İnşaat Sefaköy projesinin arsası 120 milyon liraya satın alındı. 10 bin metrekaresi gezi ve alışveriş alanları için ayrılacak olan Keleş İnşaat Sefaköy projesinde 25 bin metrekare otopark alanı bulunuyor.


Toplam inşaat alanı 90 bin metrekare olan Keleş İnşaat Sefaköy proesinde ofislerin metrekare birim fiyatının 5 bin lira civarında olacağı belirtiliyor. Keleş İnşaat Sefaköy projesinde emsal 2.10 olarak belirtiliyor.


Nisan 2014'te çalışmaların başlayacağı Keleş İnşaat Sefaköy projesinde teslimlerin 2016 yılında...