29 / 04 / 2024

Küçükçekmece Keleş İnşaat projesi

Küçükçekmece Keleş İnşaat projesi

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine 2 - 3 ay sonra başlamayı hedefliyor. Yaza satışa sunulacak olan projede rezidans, ofis ve ticari üniteler yer alacak.

Keleş İnşaat Sefaköy projesine Nisan'da başlıyor!

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine Nisan'da başlıyor. E-5 üzerinde yer alan Keleş İnşaat Sefaköy karma konseptli projesi 200 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa edilecek...

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güven tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Mebalife Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mebalife Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mesut Baş tarafından kuruldu.

Antaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Antaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Abdullah Serdaroğlu ve Numan Uzun ortaklığında kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

İffb Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İffb Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Masatlı tarafından kuruldu.

Küçükçekmece Keleş İnşaat projesi Haberi

Küçükçekmece Keleş İnşaat projesi


Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy E-5 üzerinde yeni bir projeye hazırlanıyor. Projenin geçen yıl satışa sunulması bekleniyordu ancak proje henüz başlamadı. Keleş Sefaköy projesinin arsası 120 milyon TL'ye satın alındı.


Keleş İnşaat Sefaköy projesinde üniversite ya da hastane alanı planlanıyordu. Hastane ya da üniversite için anlaşma sağlanamayınca projeden çıkarıldı.


Proje baştan aşağı değişti. Keleş Sefaköy projesinde rezidans, ofis ve ticari üniteler olacak. Keleş Sefaköy projesi 22 bin 288 metrekare alanda inşa edilecek.


Keleş İnşaat Sefaköy'ün avan projesi belediyede onayda bekliyor. Projenin yaza satışa çıkması hedefleniyor.



Tel : 0212 662 42 36

Web : www.keles.com.tr

Gülcihan...