27 / 04 / 2024

Keleş İnşaat Sefaköy

Keleş İnşaat Sefaköy

Keleş İnşaat Sefaköy ne zaman başlıyor? Geçen yıl başlayacak olan Keleş İnşaat Sefaköy projesinde değişikliklerden dolayı projede gecikme yaşandı. Keleş Sefaköy projesinde rezidans, ofis ve dükkanlar olacak...

Keleş Küçükçekmece Sefaköy projesi yaza satışta!

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine 2 - 3 ay sonra başlamayı hedefliyor. Yaza satışa sunulacak olan projede rezidans, ofis ve ticari üniteler yer alacak.

Keleş İnşaat Sefaköy projesi neden gecikti?

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy'de geçen yıl başlayacağı karma projesi neden gecikti? Keleş İnşaat'ın 120 milyon TL'ye satın aldığı arazi E-5 üzerinde yer alıyor. İşte projenin başlayamamasının sebebi...

Keleş İnşaat Sefaköy projesi ne durumda?

Keleş İnşaat Küçükçekmece Sefaköy projesinin Ocak ayında lansmanı yapılacak. E- 5 üzerinde yükselecek Keleş İnşaat Sefaköy projesinde konutlar, ofis seçenekleri ve ticari alanlar yer alacak.

Keleş İnşaat Sefaköy projesine Nisan'da başlıyor!

Keleş İnşaat, Küçükçekmece Sefaköy projesine Nisan'da başlıyor. E-5 üzerinde yer alan Keleş İnşaat Sefaköy karma konseptli projesi 200 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa edilecek...

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından hazırlanan Dış Ticaret Endeksi’nin ekim ayı sonuçları resmen belli oldu. İnşaat malzemeleri yıllık ihracatı 34.3 milyar dolar oldu. İşte ayrıntılar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rito Mimarlık İnşaat Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Dilek Şimşek tarafından kuruldu.

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi kuruldu!

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed H M Al Horanı tarafından kuruldu.

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstek Gayrimenkul İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şakacı tarafından kuruldu.

Keleş İnşaat Sefaköy Haberi

Keleş İnşaat Sefaköy


Keleş İnşaat, Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Geçen yıl satışa çıkacak olan projede değişikliklerden dolayı gecikme yaşandı.


Keleş İnşaat Sefaköy projesinde hastane veya üniversite alanı planlanıyordu. Ancak anlaşma sağlanamamasından dolayı, projede değişiklikler yapıldı. Keleş Sefaköy projesinde rezidans, ofis ve dükkanlar olacak.


22 bin 288 metrekare alanda yükselecek olan Keleş İnşaat Sefaköy projesinin arsası 120 milyon liraya Özelleştirme İdaresi'nden alınmıştı. Arsada emsal 2.10.


Keleş İnşaat Sefaköy avan projesi belediyede onayda bekliyor. 2-3 ay içerisinde tamamlanması planlanan Sefaköy projesinin yaza satışa çıkması hedefleniyor.



Tel : 0212 662 42 36

Web : www.keles.com.tr

Gülcihan...