27 / 04 / 2024

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.



İş süreçlerini ve operasyonel yapısını tamamen dijital bir hale getiren Özak Global Holding, yatırımlarını da hız kesmeden sürdürüyor. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı açıklamada 4 senelik projeksiyonda 3 bin konutluk tüm projeleri tamamlayacaklarını kaydetti.

Milliyet'ten Aylin Rana Aydin imzalı habere göre, yaptığı açıklamada Özak Göktürk projesinin bölgeye yeni bir ruh ve katma değer kattığına değinen Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın trend belirleyici, sadece inşaat yapmaktan ibaret olmayan, yaşam tarzı, bulunduğu bölgeyle uyumlu ve bölgenin ahengini yükselten yaklaşımı Büyükyalı’dan sonra Özak Göktürk ile de gerçekleştiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada pazar küçülmesine rağmen kısa zamanda tüm ünitelerin  satıldığını söyleyen Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Özak Göktürk ile gelen potansiyeli görerek Özak Doa Projesini başlattıklarını söyledi. Açıklamasında orada da çok yakında yaşamın başladığını belirten Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık kısa bir zaman sonra da bölgedeki 3. projeleri olan Özak Duyu projesinin duyurusunu yapacaklarını söyledi.

Özak GYO nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Ahmet Akbalık ayrıca yine aynı dönemde şehirde yaşamanın kolaylıklarını bünyesinde toplayan Hayat City Mahmutbey projesinin de ön satışlarının başlayacağını söyledi.
Yaptığı açıklamada İstanbul Halkalı’da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile yapılacak projeyle de bölgenin katma değerini yükselteceklerine değinen Ahmet Akbalık, bu sene hiç hız kesmeden çalıştıklarını söyleyerek, eş zamanlı ilerleyen diğer projelerinin de Maltepe olduğunu söyledi.

Bir diğer projelerinin de Balmumcu’daki Özak Palas projesi olduğunu söyleyen Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, son olarak da Topkapı’da yeni aldıkları arsada çalışmalara yeni başladıklarını belirterek, "4 yıllık projeksiyonda tüm bu projeleri tamamlamayı planlıyoruz. Toplamda 3 bin konut yapacağız." dedi.

Yine verilen detaylara göre, turizm sektöründe de büyüme stratejisine devam ettiklerini belirten Ahmet Akbalık, Ela Excellence markalarını ulusal ve uluslararası alanda tanınmış bir zincir otel markası yapmayı hedeflediklerini belirterek, Bodrum, Kemer ve Didim için proje süreçlerine başladıklarını dile getirdi.

Açıklamasında mevcut yatırımlarla toplam yatak kapasitelerinin 3 bin olacağını belirten Ahmet Akbalık, tekstil alanında da faaliyet gösterdiklerini dile getirerek, tekstil ve hazır giyimde dünyada daralma olduğunu söyledi. 

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Zeytinburnu'nda devlerin dev arsa alışverişi! 

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!


Geri Dön