30 / 07 / 2024

koray koçhan

koray koçhan

Trabzon'un en önemli turizm ilçesi Maçka'da rekor oyla AK Parti'den Belediye Başkanlığı makamına oturmaya hak kazanan Koray Koçhan, 8 aylık süreçte yaptığı hizmetlerle vatandaşın gönlüne taht kurdu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Çalışmayan ev hanımlarına 20 bin TL! Hemen başvuru yapana anında kapıyor!

Ev hanımları dikkat! Beklenen müjde geldi! 20 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru yapana anında ödeniyor! Bankalara gelir belgesiz başvuru yapılabiliyor. Koşun hemen başvurun! İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!

Ev hanımları nasıl emekli olabilir sorusunun cevabı sık sık araştırılıyor. Bu sebeple özellikle de 2020'de sonra Meclis'e sunulan yasa teklifinin son hali akıllarda yer alıyor. Bildiğiniz gibi Türkiye'de emeklilik için vatandaşlarda 3 temel koşul aranıyor.

İki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi?

Ev hanımları emlak vergisi ödemelerinden muaf olabilecek kimseler arasında yer alıyor. Peki, iki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi? Emlak vergisi muafiyet koşulları neler?

Ev hanımı emlak vergisi muafiyeti şartları 2022!

Ev hanımları belli şartlarda emlak vergisi muafiyetinden muaf olabiliyor. Peki, hangi koşullarda vergiden muaf olunur? İşte ev hanımı emlak vergisi muafiyeti şartları...

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Özel, Zafer Koçhan ve Bayram Ergün ortaklığında kuruldu. 

Ankatürk Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankatürk Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Elif Sibel Koçhan ve Gül Mehtap Tekin ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maçka kaçak yapılardan temizleniyor!

Yaylalardaki kaçak yapıların yıkım çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Maçka Belediye Başkanı Korray Koçhan, yayla turizminin bölge için büyük önem taşıdığına dikkat çekti..

Medfa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medfa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Üsküdar'da Mustafa Koçhan, Muhammet Sıttık Koçhan imzasıyla kuruldu.

Trabzon Maçka'da 2017 inşaat yılı olacak!

2016 yılı son muhtarlar toplantısını gerçekleştiren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 2016 yılında yapılan çalışmaları ve 2017 çalışma programı hakkında bilgiler verdi.

Balıkesir Kyzikos'daki Hadrian Tapınağı gün yüzüne çıkarılacak!

Kyzikos Antik Kentte bu yıl 11'ncisi yapılan kazı çalışmaları başladı. Kazı heyeti başkanı Doç.Dr. Nurettin Koçhan, bu yılki hedefin Hadrian Tapınağı'nı gün yüzüne çıkarmak olduğunu söyledi.

Trabzon Sümela Manastırı restore ediliyor!

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Manastıra gelen turistlerin bir kaza ile karşı karşıya kalmaması için çalışmalar titizlikle gerçekleştiriliyor. Taş düşme projesi yakında ihaleye çıkacaktır." dedi.

Maçka Anabasis Yolu turizme kazandırılıyor!

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, tarihi Anabasis yolun Trabzon bölümünün turizme açılacağını söyledi. İlk adımları 4 yıl önce atılan projenin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandı.

koray koçhan Haberi

koray koçhan

YATIRIMLARIN tam sürat gerçekleştirdiklerini de belirten Başkan Koçhan, "8 ay gibi kısa bir sürede 12 bin ton asfalt döktük" diyerek çalışmalarını şöyle dile getirdi: "Mezarlıkları temizledik, Reşadiye Mahallesinde parke çalışmaları gerçekleştirdik, Esiroğlu Mahallemizde kapalı Spor salonu ihalesini yaptık, Maçka Merkez'de Turgut Özal Parkı'nm yeniledik, Maçka'ya yakışmayan tuvaleti yıkarak daha modern bir tuvalet yaptık, Ömer Burhanoğlu Rehabilitasyon Hastanesi'ne köprü yapımı devam ediyor. Kısacası biz Maçka'nın cehresini değişmek için çıktığımız bu yolda birçok işe imzamızı atarak AK Parti Belediyeciliğinin farkını ortaya koyduk. Çok şükür gittiğimiz her yerde vatandaşlann büyük sevgi ve ilgi ile karşılaşıyoruz." 


TRABZON'UN MAKİNE PARKI 

SEKİZ ay gibi kısa sürede yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Koçhan şunlan söyledi: "Trabzon'un büyükşehir olması ile birlikte Maçka'nın yüz ölçümü ve hizmet alanı çok arttı. Ne...