07 / 05 / 2024

Körfez firması Rotana

Körfez firması Rotana

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

3. havalimanı Körfez pazarını etkilemeye başladı!

İspanyol turizm danışmanlık firması ForwardKeys, İstanbul 3. havalimanının daha şimdiden Körfez pazarını etkileyemeye başladığını açıkladı.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde görevli mühendis öldürüldü!

Cimtaş İnşaat firmasında mühendis olan ve İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında görevli 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu, evinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısının öncü firması oldu!

Beyttürk İnşaat, Arap yatırımcıların altın günü gibi düzenlenen divaniye toplantılarında sıcak satış yaparak Körfez yatırımcısının öncü firması oldu. Beyttürk İnşaat, Yalova bölgesinden İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor.

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılan tek Türk firması olan Beyttürk İnşaat, Yalova ve Orhangazi’de yatırımcılardan büyük ilgi gören ve satışı devam eden projelerini, Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nü inceledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri, Türkiye'nin en önemli ulaşım projelerinden biri olan İstanbul-Gebze-Orhangazi İzmir otoyol projesinin Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatına teknik gezi düzenledi.

Ahmet Boztaş: Alanya'ya Körfez ülkelerinden turist gelecek!

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada 29 Temmuzda Körfez ülkelerinden Antalya'ya direkt uçak seferlerinin başlayacağını belirterek, bölgedeki birçok ülkeden ilçeye turist geleceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 2015 yılına kadar tamamlanacak!

İzmir'i İstanbul'a bağlayacak Gebze-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor. 1.5 milyar dolarlık maliyetle inşa edilen köprünün 1 yılda yaklaşık 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak...

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

Körfez firması Rotana Haberi

Körfez firması Rotana

DAP Yapı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yaklaşık 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez'in önde gelen otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı. Maltepe'de bulunan 319 oda kapasiteli iki otel dün yapılan toplantıyla birlikte Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana adıyla işletmeye açıldı. Rotana, DAP Yapı ile 15 yıllık işletme anlaşması yaptı ve yeni otellerle dünyadaki toplam oda sayısını 13 bin 679'a yükseltti. Dragos'ta bulunan Vazo ve Dalga kulelerinin de Rotana markasıyla 2016'nın ikinci çeyreğine kadar hizmet vermeye başlaması planlanıyor. 


TURİZMDE BÜYÜYEBİLİRİZ 

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Rotana gibi uluslararası tanınmış otel markalarının pazara girmesinin, kendilerini turizm sektörüne yatırım yapmaları konusunda cesaretlendirdiğini söyledi. Rotana ile 4 otel için anlaşma yaptıklarını anlatan...