30 / 04 / 2024

Körfez Gayrimenkul değerlendirme

Körfez Gayrimenkul değerlendirme

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz fiyatı için değerlendirme raporu yayınladı.

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Körfez GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıkladı.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  Gülsevin Hoşfikir ve Penbe Bolat tarafından kuruldu.

Körfez GYO'dan 2. çeyrekte 2 milyon TL'lik konut satışı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı 2. Çeyreğine ilişkin sorumluluk beyanı, finansal rapor ve faaliyet raporunu yayınladı. 

Körfez GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez GYO 2021 yılı için; mevcut durumda portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş'den alınmasına karar verildi.

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Kilyos arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Sarıyer ilçesi Kilyos Mahallesinde bulunan arsasına ilişkin 2020 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın SPK'nın Özel Durumlar Tebliğine göre kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır... 

Körfez GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 21 Mayıs 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Nidapark Küçükyalı gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidapark Küçükyalı projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Körfez Gayrimenkul değerlendirme Haberi

Körfez Gayrimenkul değerlendirme

Körfez Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Aracı Notunun 2 nolu eki olan Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan ve 14.04.2014 tarihinde KAP'ta ilan edilen Hisse Fiyat Tespit Raporunun 5.sayfası sehven eksik olduğundan tam hali tekrar yayınlanmaktadır.


Dosya için