05 / 07 / 2024

körfez gemi giriş yasağı

körfez gemi giriş yasağı

Orhangazi İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, mart ayında kopan catwalk (kediyolu) halatlarının yeniden montajı nedeniyle körfeze gemi giriş çıkışı, 31 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında yasaklandı.

Körfez'in Türkiye aşkı gayrimenkule yarıyor!

Türkiye, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yapılan tanıtım çalışmalarının meyvesini İstanbul’da yapılan Emlak Fuarı’nda alıyor. Körfez sermayesi fuara yoğun ilgi gösterirken, 400’e yakın proje kendini gösterme fırsatı buldu.

Gayrimenkul temsilcileri: Körfez, Türkiye’ye güveniyor!

Dubai Cityscape Global’e bu yıl 26’sı Türk 272 firma katıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasındaki ilk yurtdışı organizasyon olan fuarda, Türk şirketleri birlik ve beraberlik mesajı verdi. Körfez yatırımcısı da Türkiye’ye güven duyduğunu belirtti.

Körfez yatırımcılarının Türkiye'ye güveni tam!

Körfez ülkelerinden yatırımcılar, darbe girişimi sonrası demokrasisi ve ekonomisine güven duydukları Türkiye'nin kendileri için artık daha cazip olduğunu belirtirken, ülkedeki yatırımlarının da artacağı mesajını veriyor.

Körfez Geçiş Köprüsü kediyolu montajı için 5 gün gemi girişi yapılmayacak!

Orhangazi İzmir Otoyol Projesi'nin İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, mart ayında kopan catwalk (kediyolu) halatlarının yeniden montajı nedeniyle körfeze gemi giriş çıkışı, 31 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında yasaklandı.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı ne durumda?

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü giriş viyadükleri tamamlandı. Toplamda 2 bin 682 metre olarak planlanan köprü 1.500 metrelik orta açıklığıyla dünyanın dördüncü büyüğü olacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün giriş viyadükleri tamam!

İSTANBUL–Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü giriş viyadükleri tamamlandı. 2015 yılı sonu olan köprü bitim tarihinde bir değişiklik olmadığı belirtildi.

İzmit-Körfez Geçiş Köprüsü çalışmalarında son durum!

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü giriş viyadükleri tamamlandı. İşte, 650 milyon dolar tasarruf sağlaması beklenen projeden görüntüler:

Körfez Geçişi Köprüsü'nde son aşamaya gelindi!

Bakan Fikri Işık, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatındaki tüm imalatların tamamlandığını ve montaj safhasına geçildiğini söyledi. 2016'nın başında köprünün her şeyiyle bitmesi, Gebze'den Bursa'nın girişine kadar hizmete açılması planlanıyor.

Körfez Köprüsü için Japonya'dan özel ekip geliyor!

Körfez Köprüsü'nde kopan halatları bu ay sonunda Japonya'dan gelecek özel ekip sökecek. Bu hattın sökümü son derece riskli olduğundan, bir süre İzmit Körfezi'ne giriş çıkışlar da kapatılacak

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'ndeki halat koptu!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi" kapsamında inşaatı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'ndeki halatın kopması nedeniyle körfezin gemi trafiğine kapatıldığı bildirildi. Ekiplerin köprüdeki çalışmaları devam ediyor.

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor. UPN International, A l- Shirawi Group ve Quartz Group ile portföyünde bulunan projelerin uluslararası gayrimenkul pazarlarında, satışı ve de pazarlanması için anlaşmaya vardı.

Körfez GYO'nun halka arzında 16,5 milyon TL'lik payı satıldı!

Gedik Yatırım Mnekul Değerler'in halka arzına aracılık ettiği Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 24-25 Nisan 2014 tarihlerinde toplam 16 milyon 500 bin TL'lik nominal değerli payının satıldığı bildirildi...

körfez gemi giriş yasağı Haberi

körfez gemi giriş yasağı

İstanbul-İzmir karayolu yolculuğunu yaklaşık 3,5 saate indirecek olan otoyol projesinin en önemli geçiş noktası olan Körfez Köprüsü'nde, geçen Şubat ayı başında iki yakayı biraraya getiren her biri 8'er tonluk halatlar çekilmiş, bunların üzerine de işçi ve mühendislerin çalışacağı catwalk (kediyolu) montajına başlanmıştı. Ancak 21 Mart'ta batı yönündeki bu halatlardan biri Hersek Burnu'ndaki ayağın üzerinde bulunan bağlantı yerindeki parçanın kopması sonucu, İzmit Körfezi'ne düşmüştü.Olay sırasında hat üzerinde çalışanın olmaması olası bir faciayı önlerken, İzmit Körfezi'ne gemi giriş çıkışı birkaç gün durdurulmuştu. Bu olayın ardından, kazadan kendisini sorumlu tuttuğu belirtilen Japon Başmühendis Kishi Ryoichi de bir mektup bırakarak intihar etmişti.



Yeniden başlıyor Bu süre içinde gerekli inceleme ve tesbitler yapıldıktan sonra inşaatı yüklenen firma, yurt dışından getirttiği özel ekiplere kopan kablolar ile...