04 / 05 / 2024

körfez gyo bağımsız yönetim kurulu üyesi

körfez gyo bağımsız yönetim kurulu üyesi

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Osman Baydoğan'ın istifası nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Nihat Sedat Denge'nin atanmasına karar verildi...

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Güven Obalı hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne iş yapıyor?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Güven Obalı nerelidir? Nereden mezun oldu ve hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Obalı ile ilgili merak edilen her şey...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın yapı ruhsatını aldı. Yapı ruhsatı projede yer alan 52 adet konut ve 59 adet ticari üniteden oluşan toplam 111 adet bağımsız bölümü kapsıyor...

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Özderici GYO Nuvo Dragos'taki 434 adet bağımsız bölümün kira geliri yüzde 95 sınırını aştı!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesindeki 434 adet bağımsız bölümün yıllık toplam kira gelirinin yüzde 95 sınırının üstünde kaldığı görüldü. 

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Çekmeköy'deki 496 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Çekmeköy İlçesi, Kirazlıdere Mahallesi 563 ada 5 parselde yer alan 496 adet konuttan oluşan bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 17 Aralık tarihinde alındı.

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Deniz GYO, Başakşehir Hoşdere'deki 1 bağımsız bölümü 967.6 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 ada 1 parselde konumlanan, G Blok içerisinde yer alan 34 no.'lu 1 adet bağımsız bölümü 2 Aralık 2021 tarihinde KDV dahil 967 bin 600 TL bedel ile sattı.

Peker GYO, bağımsız denetim şirketini seçti!

Peker GYO, şirketin 30 Haziran 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim'in seçilmesine karar verdi.

körfez gyo bağımsız yönetim kurulu üyesi Haberi

körfez gyo bağımsız yönetim kurulu üyesi

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyesi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Körfez GYO Yönetim Kurulu 13 Kasım 2018 tarih ve 30 no'lu kararı ile Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Osman Baydoğan'ın istifası nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Nihat Sedat Denge'nin atanmasına ve Nihat Sedat Denge'nin Osman Baydoğan'dan boşalan tüm görev ve sorumlulukları üstlenmesine karar verildi.
 
Körfez GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 13.11.2018 tarih ve 30 no'lu kararı ile Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Sn. Osman Baydoğan'ın istifası nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Sn. Nihat Sedat Denge'nin atanmasına ve Nihat Sedat Denge'nin Osman Baydoğan'dan boşalan tüm görev ve sorumlulukları üstlenmesine karar...