02 / 05 / 2024

Körfez Hereke projeleri 2021

Körfez Hereke projeleri 2021

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve konut sektörüne güveniyor!

EXPO Turkey by Katar Fuarı'na katılan Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, sektör ve fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Körfez yatırımcıları Türkiye'deki mega projeleri değerlendirmeli!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından Bahreyn'in başkenti Manama'da "TOBB-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu" düzenlendi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde son durum!

İzmir'e kazandırılan eserlerin yenilerinin yolda olduğunun müjdesini de veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, " İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde 2. aşama kesin projeleri onaylandı, 2017 yılının başında projelendirme ve ÇED süreci tamamlanmış olacak." dedi

İzmir Körfez Geçişi'nde 2. aşama projeleri onaylandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Körfez Geçişi’nin ikinci aşama projelerinin onaylandığını belirterek, ÇED sürecinin 2017 başında tamamlanacağını söyledi.

Körfez’de camiler yeni çehrelerine kavuşuyor!

Kent imajına uygun projeleri ile Körfez’de çaba harcayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu çerçevede Körfez’in camilerine estetik dokunuşlar yaparak camilerin yeni çehrelerine kavuşmasını sağlıyor.

Emlak şirketlerine Körfez’den teklifler gelmeye başladı!

1 Kasım seçiminde sandıktan istikrarın çıkması, Körfez ülkelerindeki gayrimenkul yatırımcılarını harekete geçirdi.Daha önce iş yaptıkları partner’lerini arayan Körfezli yatırımcılar, Türkiye’deki konut projeleri hayata geçirmek istiyorlar

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne imamevi yapıyor!

Körfez Belediyesi, kent genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini onarımdan geçiriyor. Yapılan incelemelerin neticesinde eksik olan yapılar ve projeleri de hayata geçiren Körfez Belediyesi, Sevindikli köyüne imamevi yapıyor.

Körfez Hereke projeleri 2021 Haberi

Körfez Hereke projeleri 2021

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projelere ilişkin soru önergesi verdi. Bekaroğlu, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Türkkan, ''Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim'' diye konuştu. 

Türkkan, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke, günümüzde eski dokusundan uzak, sahipsiz bırakılmış durumdadır. Bir zamanlar halıcılığın merkezi olarak bilinen ve turistik bir kent olarak gündem yaratan Hereke, bugün adeta kırsal kesimde bulunan bir köy durumuna düşürülmüştür. Herekeliler kentlerinin eski, canlı günlerine dönmesini istemektedir.''

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın soruları:
1-Hereke’nin canlanması ve eski günlerine kavuşması için birtakım projeler geliştirilmesi düşünülmekte midir? 
2-Bu konuda yürütülen ve...