28 / 04 / 2024

körfez innovia fiyatlar

körfez innovia fiyatlar

Innovia Beylikdüzü’nü gerçekleştiren Yeşil GYO yine Innovia markasıyla şimdide İzmit-Körfez bölgesinde kusursuz bir villa projesine başlıyor

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

Edremit Körfez Termal iletişim!

Edremit Körfez Termal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Körfez Termal devremülk projesinde fiyatlar 13 bin liradan başlıyor...

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Yalova– Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatları arttı!

Osmangazi Köprüsü, emlak değerlerini son beş yılda beşe katladı. Yalova – Karamürsel ve Körfez hattında konut fiyatlarında şimdiden yüzde 25’i aşan fiyat artışları yaşanıyor.

İzmit Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İstanbul-İzmir arasındaki ulaşım süresini, 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesinin önemli bir kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü bölgedeki arsa ve konutların fiyatlarını yükseltti.

Körfez Geçiş Köprüsü bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını arttırdı!

Körfez geçişi süresini 6 dakikaya düşürecek köprüye yönelik çalışmalarda, yükseklikleri 252 metreye ulaşan kuleler, İzmit Körfezi'ne yeni bir silüet kazandırdı.

Körfez Geçiş Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

2016'nın Mart ayında evreye alınacak olan Körfez Geçiş Köprüsü, çevre illerdeki emlak fiyatlarını 2 kez artırdı, mal sahipleri ve yatırımcı bayram etti.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını yükseltti!

Körfez Geçiş Köprüsü, gayrimenkul fiyatlarına doping etkisi yaptı. 'Boğaz manzaralı' ilanları ile dikkat çeken evlerin fiyatlarında yüzde 150'ye varan artışlar görüldü. Bölgeye en çok Araplar ilgi gösterdi.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü arsa fiyatları artırdı!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki arsa ve konutların değerini yükseltti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü arsa fiyatlarını artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

Körfez Geçiş Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını yüzde 25 artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

Körfez Geçiş Projesi Yalova'da konut fiyatlarını artırdı!

Körfez Geçiş Projesi, Yalova'yı canlandırdı Yalova, 1999 depreminde aldığı yaraları İzmit Körfez Geçiş projesiyle sarıyor. Proje ile İstanbul'a ulaşımı kolaylaşan kent, yerli-yabancı yatırımcılarınn cazibe merkezi olmaya başladı.

körfez innovia fiyatlar Haberi

körfez innovia fiyatlar

Türkiye’nin özel sektördeki en büyük konut projesi Innovia Beylikdüzü’nü gerçekleştiren Yeşil GYO yine Innovia markasıyla şimdide İzmit-Körfez bölgesinde kusursuz bir villa projesine başlıyor. Yeni projesi ile birlikte önümüzdeki dönem stratejisini de açıklayan Yeşil GYO bundan sonra İstanbul’un yanı sıra Anadolu’ya yatırım yapacak.


Gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine, sermaye piyasası araçlarına ve sermaye piyasalarına yatırım yapmak üzere 1997 yılında kurulmuş bir portföy yönetim şirketi olan Yeşil GYO, sektöründe uluslar arası deneyimi ve kurumsal şeffaf yapısıyla öncü projelere imza atmaya devam ediyor. 


Geleceğe Yatırım Yapan Güç Birliği sloganı ile yoluna devam eden Yeşil GYO, verimliliği ve karlılığı gözeterek portföyünü güçlendiren, yaşam kalitesini yükselten projelere devam edecek. Yeşil GYO, 2012 yılı itibariyle Anadolu’ya yatırımlarını arttıracak olan ve belirlenen bölgelerde Innovia markalı çevre dostu villa projeleri...