04 / 05 / 2024

körfez kavanium konutları

körfez kavanium konutları

Kavanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kavanium Körfez projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Kocaeli Körfez'de sosyal konut inşa edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

TOKİ Kocaeli Körfez 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

İzmit Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İstanbul-İzmir arasındaki ulaşım süresini, 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesinin önemli bir kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü bölgedeki arsa ve konutların fiyatlarını yükseltti.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü arsa fiyatları artırdı!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki arsa ve konutların değerini yükseltti.

Körfez Kent 4. etap ihalesi tamamlandı!

Körfez Kent Konutları'nın 4. Etap Konutlarfnın yapımı için gerçekleştirilen ihaleye 13 firma katıldı, ilimizden ise sadece Haldız İnşaat katılım sağladı..

Salmiye Körfez Konutları satış ofisi!

Salmiye Körfez Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 18 villadan oluşan Salmiye Körfez Konutları satış ofisi adresimizde yer alıyor.

Salmiye Körfez Konutları daire fiyatları!

Körfez İnşaat tarafından hayata geçirilen Salmiye Körfez Konutları 3 blok halinde yükseliyor. 18 villadan oluşan proje 3 kattan oluşuyor. Salmiye Körfez Konutları daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Salmiye Körfez Konutları nerede?

3 blok halinde yükselen Salmiye Körfez Konutları 18 villadan oluşuyor. Salmiye Körfez Konutları 3 kattan meydana geliyor. Salmiye Körfez Konutları nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Salmiye Körfez Konutları teslim tarihi!

18 villadan oluşan Salmiye Körfez Konutları 3 blok halinde yükseliyor. 3 kattan oluşan villalar ile Salmiye Körfez Konutları teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabı haberimizin içinde bulunuyor.

Salmiye Körfez Konutları teslimleri Ağustos 2015' te!

Körfez İnşaat tarafından hayata geçirilen Salmiye Körfez Konutları 3 blok halinde 3 kattan oluşuyor. Toplam 18 villadan oluşan projede 25 kilometre yürüyüş güzergahı da bulunuyor. Salmiye Körfez Konutları teslimleri Ağustos 2015' te yapılması planlanıyor.

Körfez ülkelerinin gündeminde Türk inşaat sektörü var!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve tüm Körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu...

Körfez konut projelerinin havadan videosu!

Kocaeli Körfezde inşa edilen Körfezkent 1, Körfezkent 2, Körfezkent 3, Derince İnci Evleri ve Kavanium Körfez projeleri 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

körfez kavanium konutları Haberi

körfez kavanium konutları


Kavanium Körfez Konutları'nın havadan videosu için...