03 / 05 / 2024

körfez kent yenileme çalışmaları

körfez kent yenileme çalışmaları

Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran'ın tespit ettiği projeleri hayata geçirerek marka kent olma yolunda hızla ilerliyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, önceki gün Körfez'i denizden ve karadan inceleyerek bir takım çalışmaları yerinde denetledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

İzmir'deki 9 dernekten Körfez Geçiş Projesi'ne destek!

İzmir'de faaliyet gösteren 9 dernek, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Başkanı adaylığı döneminde kent için açıkladığı 35 projeden biri olan "İzmir Körfez Geçiş Projesi"ne destek verdi.

BBK, Türk şirketlerini Körfez ve Hindistan’a götürecek!

Türkiye’de temsilcilik açan Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türk şirketlerinin Körfez ve Hindistan’da iş yapmalarına aracılık yapacak. BBK Türkiye Genel Müdürü Bilgün Gürkan, altyapı, enerji, konut, yol ve yenileme projelerinde fırsatlar olduğunu söyledi

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kocaeli Körfez'in köy yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi köy yollarında yenileme çalışması yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesinde inceleme yaptı.

Körfez'de üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Körfez genelinde yol yapım, sokak ve kaldırım yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Hasan Topal, Körfez Geçiş Projesi'ni değerlendirdi!

İzmir Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal, İzmir'in kıyı ve kent tasarımlarını değerlendirerek kentin gündemindeki Körfez geçişi ve diğer plan tartışmalarını değerlendirdi.

Körfez Kent Konut'tan Boğaziçi firmasına tepki!

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Kent Konut 2’nci etap sakinleri zam yapılan aidatları ve İstanbullu yönetim şirketi Boğaziçi Yönetim Merkezi’ni protesto edecek.

körfez kent yenileme çalışmaları Haberi

körfez kent yenileme çalışmaları

Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran'ın tespit ettiği projeleri hayata geçirerek marka kent olma yolunda hızla ilerliyor.  Ekonomik ve kültürel gelişimini tamamlamış, altyapı sorunu olmayan ve her metrekaresi görsel güzelliklerle donanmış bir ilçe olma hedefinde olan Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran öncülüğünde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da, önceki gün Körfez'i denizden ve karadan inceleyerek bir takım çalışmaları yerinde denetledi.  Körfez Belediyesi, ilçenin hızlı gelişen noktalarından biri olan Yarımca ve Mimarsinan mahallesinde asfalt gerçekleştirerek trafiği rahatlatacak yeni bir yolu daha tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Çalışma yapılan alanda inceleme yapan Belediye Başkanı İsmail Baran çalışmalar hakkında şunları ifade etti, "Geldiğimiz bu zamana kadar Körfez'de tonlarca asfalt serimi gerçekleştirdik. Bütün yatırımlarımız daha modern bir Körfez için. Serilen tonlarca asfalt,...