03 / 05 / 2024

körfez konut projeleri

körfez konut projeleri

Fuarın ikinci günü incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Körfez’den yatırım rüzgarının iyi estiğini belirterek, “Durağanlık yaşasak da geçecek. Ticari etki yok, yaşananlar psikolojik” diye konuştu.

Körfez konut projelerinin havadan videosu!

Kocaeli Körfezde inşa edilen Körfezkent 1, Körfezkent 2, Körfezkent 3, Derince İnci Evleri ve Kavanium Körfez projeleri 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Kavanium Körfez Konutları'nın havadan videosu!

Kavanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kavanium Körfez projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 520 yeni konut müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez projesinde 520 adet konut yer alacak. Söz konusu projenin ihalesi 27 Eylül tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Körfez'e tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 29 Eylül'de gerçekleştirecek. Körfez projesinde 564 konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor... İşte TOK Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

Aralık 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Aralık ayında satışa sunulacak olan konut projeleri lansman dönemine özel olarak başlatılan kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Aralık 2021'de satışa çıkacak o konut projeleri...

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli Körfez'de sosyal konut inşa edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

Ön talep toplayan konut projeleri!

Markalı konut projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar ön talep toplayan projeleri araştırmaya devam ediyor. Düşük konut kredisi faiziyle konut stoklarının erimesi ile birçok firma konut projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri...

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

Derince-Körfez'de 1300 konut inşa edilecek!

Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Derince-Körfez kentsel dönüşüm alanında 1300 konut inşa edileceğini açıkladı. 

körfez konut projeleri Haberi

körfez konut projeleri

Cityscape Global 2017 Fuarı'nda incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakan Mehmet Özhaseki Birleşik Arap Emirlikleri ile geçen yıl 9.1 milyar dolar olan ticaret hacminin bu yıl ilk 6 ayında 8.7 milyar dolarlık rekor bir rakama ulaştığını belirtti. Türkiye'nin Körfez'de arabuluculuk görevi üstlendiğini kaydeden Bakan Özhaseki, "Konjonktürden dolayı dünyada çok hızlı bir şekilde olumlu rüzgarlar esmese de körfezden iyi bir rüzgar esiyor. Durağanlık yaşasak da geçecek. Biz kardeş ülkeler arasında hakemlik yapıyoruz. Ticari etki yok, yaşananlar psikolojik" dedi.


FIRSATLAR DOĞABİLİR

Türkiye'nin Körfez ülkelerini kardeş ülke olarak gördüğüne dikkat çeken Bakan Özhaseki, "Türk müteahhitlik firmaları Körfez'de çok etkili. Geçen yıl Türk müteahhitlik firmaları bölgede. 9.7 milyar dolarlık iş üstlendi. İçeride işini büyüten firmalar dışarıda daha kolay iş buluyorlar. Hatta bu negatif durumu fırsata...