09 / 05 / 2024

Körfez Sahili yıkım

Körfez Sahili yıkım

Kocaeli Körfez Yarımca sahilinde sahipsiz halde duran bina çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

İzmit Körfez Mahallesi'ndeki eski binanın yıkımı için çağrı!

İzmit Körfez Mahallesi 42 Evler Şehit Basri Sokak’ta depremden sonra tamamen terk edilen binanın yıkımı için bölge sakinleri yetkililerini göreve çağırdı.

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaca oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Tivnikli görevinden istifa etti. Yerine ise Ahmet Karaca atandı.

Körfez garaj alanı yapım ihalesi gerçekleşti!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Körfez garaj alanı yapım ihalesi Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde sıra Turan'da!

İzmirliler’in denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez’i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen “İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında sıra Turan ile Yeni Kent Merkezi arasında uzanan 8 kilometrelik kıyı şeridine geldi.

Silivri sahili yıkılıyor mu?

Silivri sahilindeki tatil siteleri taşınacak mı? Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nda son durum ne? Silivri sahili yıkılıyor mu? Silivri yazlıkçıları neden tedirgin? İşte Silivri Belediyesi'nden son durum açıklaması...

Körfez Gayrimenkul Güre tesisi yıkımı tamamlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Edremit'te yer alan Güre tesisi yıkımı tamamlandı.

Körfez Gayrimenkul yönetim kurulu toplantı tutanağını yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu toplantı tutanağını yayınladı.

İzmir Yeni Kıyı Tasarım Projesi seyir teraslarıyla dikkat çekiyor!

Yeni kıyı tasarım projesi kapsamında Birinci Kordon 'da yenilen kaldırımlarda özgürce yürüyen, buralarda Körfez manzarasını seyredip, hatıra fotoğrafı çektiren İzmirliler, burasının yeni halinin keyfini çıkarıyor.

Emek Sineması'nın binasının yıkım çalışmalarına başlandı!

İstanbul Beyoğlu'nda yer alan, içerisinde Emek Sineması'nın da bulunduğu Serkildoryan binasının yıkım çalışmalarına başlandı...

Van'da 28 bin 500 konuttan 10 bin 700'ünün yıkımı tamamlandı!

Van'daki depremlerde ağır hasar gören ve yıkılması kararlaştırılan 28 bin 500 konuttan 10 bin 700'ünün yıkımı tamamlandı.

Körfez Sahili yıkım Haberi

Körfez Sahili yıkım

Körfez Yarımca sahilindeki sahipsiz halde bulunan 'hayalet ev' çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Özgür Kocaeli'de yer alan habere göre; mahalle halkı kimsenin ilgilenmediği ve çürümeye terk edilen bina nedeniyle rahatsızlık yaşıyor.

Daha önce yabani otlardan arınmayan, pencereleri ve kapıları açık olduğundan daha da tehlike saçan binayı belediye ekiplerince temizlendi. Daha sonra binanın kapıları ve pencereleri madde bağımlıları girmesin diye kapatıldı. 

Vatandaşlar ‘hayalet ev’ olarak bilinen bina ile ilgilenilmesi...