02 / 05 / 2024

Körfez tapu bedeli

Körfez tapu bedeli

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi'nde yer alan ve tapusu iptal edilen arazilerin bedellerinin ödenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Körfez İncisi Turizm İthalat İhracat ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece 200 bin TL sermaye bedeli ile Adıl Mohammed J Mohammed, İsmael M.I Al Ani, Jabbar S.S. Sachit ve Khalıd Hayder A Al-Jumaili ortaklığıyla kuruldu.

Körfez'de 13.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 914 bin TL olarak belirlendi. 

Körfez GYO 2018'de 7 milyon TL satış yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yılı içerisinde satım işlemlerinin toplamı 7 milyon 80 bin 301 TL + KDV,  kiralama işlemleri ise yıllık toplam kira bedeli 2 milyon 59 bin 141 TL + KDV olacak şekilde gerçekleşti...

Körfez GYO, Dumankaya Horizon'daki 4 daireyi geri aldı!

Dumankaya İnşaat, Körfez GYO'ya yapması gereken ödemeyi yapamadığı için vadesi geçen 3 milyon 709 bin 612 TL tutarındaki bedele karşılık, Köfez GYO, Dumankaya Horizon'daki bedeli 6 milyon 466 bin TL olan 4 adet daireyi geri aldı.

Kocaeli Körfez'de 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli İli Körfez İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 1 milyon 858 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Körfez'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediye Başkanlığı, Körfez Güney Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 590 bin 665 TL olarak belirlendi. İhalesi 2 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Körfez Belediyesi'nden 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediye Başkanlığı, Körfez İlimtepe'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 858 bin 200 TL olarak belirlendi.

Körfez'de imar planlarında sorun mu yaşanıyor?

Körfez'de yüzlerce müstakil tapu sahibi, başkalarıyla ortak edildi. Evleri üzerinde başkalarının hissedar olduğunu öğrenen vatandaşlar ayaklandı. 650 dönüm arazi konut dışı çalışma alanı ilan edildi.

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

Körfez tapu bedeli Haberi

Körfez tapu bedeli

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Tükkan, Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi'nde yer alan ve tapusu iptal edilen arazilerin bedellerinin ödenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tükkan, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Tükkan, ''Kocaeli'nin Körfez İlçesi Çamlıtepe Mahallesi'nde yer alan araziler 1986 yılında Körfez Belediyesi tarafından satışa çıkarılmıştır. Satışla birlikte imara açılan arazilerde yapılaşma başlamış ve gerekli altyapı ihtiyaçları sağlanmış ancak İzmit Orman İşletmeleri tarafından Körfez Belediyesi mahkemeye verilmiştir. Mahkeme sonucuna göre verilen tapular iptal edildiğinden, Körfez Belediyesi'nin satışına katılan tapu sahipleri resmi olarak mağdur edilmiştir. Belediye ve Orman İşletmesi arasında çözümsüzlük devam ettiğinden, tapusu iptal edilen arazilerde mevcut yapıların akıbeti belirsizliğini korumaktadır'' diye konuştu. 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Tükkan'ın soruları:

1- Mahkeme sonucu tapusu iptal...