29 / 04 / 2024

Körfez ülkeleri emlak yatırımları

Körfez ülkeleri emlak yatırımları

ABD’nin etkili ekonomi gazetesi olan Wall Street Journal, Körfez’deki emlak yatırımcılarının Türk lokumu başlıklı haberinde, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların Türkiye’den peynir ekmek gibi emlak aldıklarını yazdı

Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu resmen aldı! 

Körfez GYO, Tuzla arsası kapsamında Emlak Konut GYO lehine 10 milyon 313 bin 365,86 TL ipotek tesis edildiğini açıkladı. Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu aldı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Körfez GYO Tuzla arsası değerleme raporu!

Körfez GYO'nun Emlak Konut GYO A.Ş ihalesinden alınan Tuzla İçmeler arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Körfez GYO, Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki arsasını satın aldı!

Körfez GYO, Emlak Konut GYO'nun İstanbul Tuzla İçmeler'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 51 milyon 466 bin 400 TL bedelle satın aldı...

Körfez GYO, Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki arsasına teklif verecek!

Körfez GYO, Emlak Konut GYO tarafından yapılacak olan İstanbul ili Tuzla ilçesi İçmeler Bölgesinde Yer Alan Ticaret+Turizm+Konut Alanlı Arsasının Satılması İhalesi'ne teklif vereceğini açıkladı. 

Emlak Konut Kocaeli Körfez Parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfez Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Kocaeli Körfez değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koceli Körfez Yarımca mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İsrail'den Körfez ülkelerine demiryolu projesi planı!

Tel Aviv yönetimi, uzun zamandır yapmayı planladığı İsrail ve Suudi Arabistan'ı kapsayan Körfez ülkeleri arasında demiryolu inşa edilmesine yönelik planını açıklayacak.

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Körfez ülkeleri emlak yatırımları Haberi

Körfez ülkeleri emlak yatırımları

Haberde, “Körfez’deki zengin yatırımcılar, geçen yıl yasalarda yapılan ve bölgedeki insanların yatırım yapmaları için kapıyı açan yasal değişiklikten yararlanarak bu günlerde Türkiye’de apartmanlar, ofisler ve sahil taşınmazlarını peynir gibi alıyorlar” ifadelerine yer verildi.


“Körfez’deki emlak yatırımcılarının Türk lokumu” başlıklı haberde, Türkiye’de önümüzdeki dönemde yılda 5 milyar dolara ulaşması beklenen yabancıların emlak alımlarının büyük bir bölümünün Körfez yatırımcılarınca gerçekleşeceği tahminlerini yansıtan gazete, Türkiye’nin, uzun yıllar Körfez yatırımlarının başlıca destinasyonları olan Mısır ve Suriye’deki krizlerden de yararlandığını...