21 / 05 / 2024

Körfez Yarış Pisti millet bahçesi mi olacak

Körfez Yarış Pisti millet bahçesi mi olacak

Kocaeli’de yer alan Körfez Yarış Pisti millet bahçesi olacak. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi pist için yeni bir yer arıyor.

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

Körfez GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıkladı.

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Körfez Sahili'ndeki 'hayalet ev' korkutuyor!

Kocaeli Körfez Yarımca sahilinde sahipsiz halde duran bina çevrede yaşayan vatandaşları korkutuyor.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

Emlak Konut Kocaeli Körfez değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Koceli Körfez Yarımca mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfez Yarış Pisti millet bahçesi oluyor!

Kocaeli’de yer alan Körfez Yarış Pisti millet bahçesi olacak. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi pist için yeni bir yer arıyor.

Kocaeli Körfez'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 106 bin 800 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli Körfez'de 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediyesi,  Atalar - (Yarımca) Mahallesi'ndeki ticari imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Ekim'de yapılacak...

Kocaeli Körfez'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Körfez İlçesi, Yarımca Şuyulandırma Mahallesi, Köyüstü Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 553 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Körfez Yarış Pisti millet bahçesi mi olacak Haberi

Körfez Yarış Pisti millet bahçesi mi olacak

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yerel basınla bir araya geldi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, 4 yılını değerlendiren Baran, Kocaeli'de yer alan Körfez Yarış Pisti'nin millet bahçesi yapılacağını söyledi.

Uzun yıllardır Kocaeli ve çevre illerden kentimize gelen yarışseverler Körfez Yarış Pisti'ni adres edindi. Konuyla ilgili açıklama yapan başkan Baran, “İlimtepe, Çamlıtepe ve Kaşkaldere spor komplesi devam etmekte. Bunları tamamladığımızda Körfez tam anlamıyla sporun başkenti olacak. Spor okullarında 4 bin 500 öğrenciye burs veriyoruz. Körfez Yarış Pisti'nin işletmesi Motor Sporları Federasyonu'na bağlı, Valilik ve Büyükşehir onlara yeni bir yer gösterecek. Boşaltılan yer millet bahçesi olacak. Kocaeli'de 12 ilçe ve büyükşehir AK Partili başkanlarla yönetiyoruz. İnşallah da yönetmeye devam edeceğiz. Halkımız bizden memnun. Bizimle aynı pencereden bakan Körfez halkımıza teşekkür...