06 / 05 / 2024

Körfez Yeni Devlet Hastanesi

Körfez Yeni Devlet Hastanesi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni devlet hastanesinin ilçenin 10 yıllık ihtiyacına cevap vereceğini belirterek, “2018 yılının sonunda tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 520 yeni konut müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez projesinde 520 adet konut yer alacak. Söz konusu projenin ihalesi 27 Eylül tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Körfez'e tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 29 Eylül'de gerçekleştirecek. Körfez projesinde 564 konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika! 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesinde son dakika... Tek bir ilçede inşa edilecek olan 520 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte Kocaeli TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor... İşte TOK Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için tarih belli oldu! 530 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez 2023 projesinin ihale tarihini açıkladı. 

Kocaeli Körfez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Körfez GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Körfez GYO'nun 2020 yılı hesap dönemine ait mali tablolarında oluşan karın devam eden ve yeni yapılacak yatırımlardaki nakit ihtiyacına binaen dağıtılmamasına karar verildi. 

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez Yeni Devlet Hastanesi Haberi

Körfez Yeni Devlet Hastanesi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sağlık Bakanlığı tarafından 2017-2018 yatırım planlamasına alınmayan Körfez Devlet Hastanesi için devreye girmiş, "Körfez’e yakışmıyor" dediği hastanenin yerine yeni bir hastanenin yapımını belediyenin öz kaynaklarıyla yapma kararı almıştı. Hastane ek binası için hazırlanan ve Selçuklu mimarisi özelliği taşıyan proje için atılan imzalar ve bakanlık tarafından yapılan revizyon sonrası ihale aşamasına gelindi.


Yaklaşık 12 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek olan ek bina, 7 bin metrekarelik alana inşa edilecek ve modern ve tam donanımlı olacak. 12 yatalı yoğun bakım ünitesinin de yer alacağı hastane için projenin revizyondan geçtiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Sağlık Bakanlığı birkaç değişiklik yaptı. Proje için hedefimiz 1-2 içerisinde ihaleye çıkmak. İhale sonrasında çalışmalarımıza hemen başlayacağız. Temelini attıktan sonra da 2018 yılında hastane inşaatını...