18 / 05 / 2024

körfez Yerinde Ruhsat Dağıtım

körfez Yerinde Ruhsat Dağıtım

Esnaf ve vatandaşın taleplerini en hızlı şekilde çözmeye büyük önem veren Körfez Belediyesi, ruhsat talepleri için de farklı ve önemli bir adımlar atmaya devam ediyor.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Kocaeli Körfez'de asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye tarafından yürütülen çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Körfez GYO, Balıkesir'deki devremülk projesi için ruhsat aldı!

Körfez GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Balıkesir Edremit'teki 305 adet bağımsız bölümden oluşan devremülk projesi için ruhsat aldığını bildirdi.

Körfez Belediyesi ruhsatları elden teslim ediyor!

Esnaf ve vatandaşın taleplerini en hızlı şekilde çözmeye büyük önem veren Körfez Belediyesi, ruhsat talepleri için de farklı ve önemli bir adımlar atmaya devam ediyor.

KOTO komiteleri izmit körfez geçiş köpüsünü inceledi!

Kocaeli Ticaret Odası 1, 2, 13 ve 18. meslek komiteleri, 2016 yılının başlarından itibaren ulaşıma açılması planlanan Körfez Geçiş Köprüsü’ne teknik gezi gerçekleştirdi ve çalışmaları yerinde inceledi

Körfez Belediyesi yapı denetim firmalarıyla görüştü!

Körfez Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü, Körfezde inşaat faaliyetlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı.Körfez Belediyesi toplantıya imar ve Şehircilik Müdürü Ömer Sayar, Yapı Ruhsat Şefi Fatih Gümüş katı

İlhan Bayram Körfez Geçiş Köprüsü’nü inceledi!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram kurumun teknik yöneticileri ile birlikte dünyanın en büyük orta açıklıkta asma köprüler arasında 4’ncü sırada yer alacak Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

İSU, Körfez Geçiş Köprüsü'nde incelemelerde bulundu!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram kurumun teknik yöneticileri ile birlikte dünyanın en büyük orta açıklıkta asma köprüleri arasında 4’ncü sırada yer alacak olan Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Marka Kent Körfez çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran'ın tespit ettiği projeleri hayata geçirerek marka kent olma yolunda hızla ilerliyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, önceki gün Körfez'i denizden ve karadan inceleyerek bir takım çalışmaları yerinde denetledi.

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanmak üzere!

Hizmete girmesine sayılı günler kalan Körfez ilçesindeki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inceleme yapan Başkan Karaosmanoğlu, tesisin geldiği son durumu yerinde gördü ve tesisle ilgili yorumlarda bulundu.

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

körfez Yerinde Ruhsat Dağıtım Haberi

körfez Yerinde Ruhsat Dağıtım

Körfez Belediyesi ekipleri, ruhsat belgelerini esnafın ayağına kadar götürüp teslim ediyor.

Esnaf ve vatandaşın taleplerini en hızlı şekilde çözmeye büyük önem veren Körfez Belediyesi, ruhsat talepleri için de farklı ve önemli bir adımlar atmaya devam ediyor. Başvuru sonrasında çıkan işyeri ruhsatlarını, vatandaşların ayağına kadar götüren belediye ekipleri, esnafın hem vakit hem de kazanç kaybının önüne geçiyor. Yerinde ruhsat çalışmasında işyeri sahiplerinin belediyeye davet edilmesi yerine, müdürlük yetkilileri işyerlerini ziyaret ederek ruhsat başvurularını ve evrakları işyerinde teslim alıyor. İşlemi tamamlanan işyerlerinin ruhsat harçları işyerlerinde tahsil ediliyor ve hazırlanan ruhsatlar işyerlerine götürülerek yerinde esnafa teslim ediliyor.

Elden ruhsatlarını alan işyeri sahipleri, Körfez Belediyesi’nin ‘Yerinde Ruhsat Dağıtım’ uygulamasından memnuniyetini dile getirerek, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü yetkilileri aracılığı ile Başkan Baran’a teşekkür...