03 / 05 / 2024

körfezin en güçlü 100 iş insanı

körfezin en güçlü 100 iş insanı

Sani Şener, Körfez Bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede (Power 100) 9. sırada yer aldı. Şener, 2016'da ilk 10'da yer alan tek Türk iş insanı oldu.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Meteoroloji belediyeleri uyardı! 2015 yılından güçlüsü geliyor! Yaz kışa dönecek!

Meteoroloji belediyeleri hazır olun diye uyardı. Meteoroloji uzmanları 2015 yılından sonraki en güçlü yağışların geleceğini söyledi. İşte detaylar!

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dünyanın en güçlü pasaportları hangileri? Zirve değişti, işte Türkiye'nin sıralamadaki yeri

Passport Index'in verilerine göre 2022'de dünyanın en güçlü pasaportları duyuruldu. Listenin 1 numarasında ise Avrupa ülkeleri bulunmuyor. İşte o şaşırtan liste...

90'lı yılların en gözdesiydi! Choker altın kolye fiyatları ne kadar? 2 Kasım 2022 Elizi choker altın kolye fiyat listesi

Choker kolyeler hem günlük hem de özel davetler için en çok tercih edilen kolyeler arasında yer alıyor. 90'lı yılların en gözdesi olan bu kolyeler günümüzde en çok takılanlar arasında yer alıyor. Peki Choker kolyeler ne kadar? Choker kolye fiyatları kaç lira?

EYT'de en güçlü formül ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı! Hemen siz de bakın!

Hükümet merakla beklenen 3600 ek göstergeden sonra emeklilikte yaşa takılanlar (EYT’liler) için de çözüm formülleri üzerinde çalışıyor. Peki merakla beklenen EYT çalışmasında en güçlü formül hangisi? İşte merak edilen detaylar...

Dyson V12 Detect Slim Süpürgeye zam geldi! En kompakt ve en güçlü kablosuz süpürge kaç TL? 26 Haziran 2022 fiyat listesi

Dyson V12 Detect Slim Kablosuz Süpürge, Dyson'ın en kompakt ve en güçlü kablosuz süpürgesi olarak ön plana çıkıyor. Dyson V12 Detect Slim Süpürgeye zam geldi. Peki Dyson V12 Detect Slim Süpürge kaç lira? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi..

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

körfezin en güçlü 100 iş insanı Haberi

körfezin en güçlü 100 iş insanı

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Körfez Bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede (Power 100) 9. sırada yer aldı. Şener, 2016'da ilk 10'da yer alan tek Türk iş insanı oldu.


TAV İnşaat açıklamasına göre, TAV Grubu CEO'su Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesinin ilk 10 ismi arasında gösterildi. Dergide, TAV'ın bölgede gerçekleştirdiği projelere yer verilerek şirketin yoğun geçen bir yılı geride bıraktığı ifadelerine yer verilirken, Abu Dabi ve Bahreyn'de devam eden projeleri örnek gösterilerek bu yoğunluğun süreceği belirtildi.


Liste, bölgede inşaat sektöründe yer alan iş insanlarının yaptıkları işler, çalışan sayıları, gelirleri, kazandıkları ve kazanmayı bekledikleri projeler, pazardaki genel durum ve faaliyet düzeyleri incelenerek belirlendi. Ek olarak, bu kişi ve şirketlerin ekonomik parametrelere karşı tutumlarına, büyümeye devam...