27 / 04 / 2024

Körfezkent 4 ev fiyatları

Körfezkent 4 ev fiyatları

Dairelerin 2017 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanan Körfezkent 4 Evleri'nde 0,50 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte Körfezkent 4 Konutları fiyatlar...

Körfezkent 4 Evleri fiyatları!

Kocaeli Körfezkent-Tütünçiftlik bölgesinde hayata geçirilen Körfezkent 4 Konutları 8 ve 10 katlı 27 bloktan oluşuyor. Proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. İşte Körfezkent 4 Evleri fiyatları...

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

Körfezkent 4. Etap'taki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO Körfezkent 4. Etap projesinde konumlanan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfezkent 4. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Rize'de heyelan nedeniyle 4 ev boşatıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan heyelanda köy yolu ulaşıma kapandı, 4 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, kızları Mihran Ela'nın geleceğine yatırım olarak, çok ünlü bir inşaat şirketinin Çekmeköy'deki projesinden tanesini 2.5 milyon TL'den, 4 ev satın aldı...

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent 4. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfez 4. Etap gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Körfezkent 4. Etap) projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı...

Körfezkent 4. Etap 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 4. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Beyoğlu Belediyesi yıkılan her ev için 30 bin lira ödeyecek!

Sütlüce’de 4 katlı binanın yıkılmasından sonra mağdur olan ailelere Beyoğlu Belediyesi yardım eli uzattı. Belediye yıkılan her ev için 30 bin lira ödeyecek ve ailelerin ev kirasının ilk 6 ayını ödeyecek...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi nin (Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap) projesinin Geçici Kabul Tutanağı'nı onayladı.

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO tarafından Körfezkent 4. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Körfezkent 4 ev fiyatları Haberi

Körfezkent 4 ev fiyatları

Kocaeli Körfezkent'te hayata geçirilen Körfezkent 4 Konutları fiyatlar bilgisinden önce kıcasa projenin özelliklerine değinelim. Proje 8 ve 10 katlı olmak üzere 27 blok halinde inşa ediliyor.


Emlak Konut Körfezkent 4 ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor. Kalan bedel 0,50 faiz oranıyla 120 ay vadelendiriliyor. Proje 203 bin 622 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Körfezkent 4 Evleri'nde yer alan daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor.


Dairelerin büyüklükleri 87 metrekare ile 179 metrekare arasında farklılık gösteren Körfezkent 4 Kocaeli'de 1925 ada 2 parsel ve 1930 ada 1 parselde yükseliyor. Prohede teslimler Temmuz 2017'de gerçekleşecek.


Körfezkent 4 Konutları fiyatlar!

87 metrekare 1+1 konutlar 165 bin...