07 / 05 / 2024

Korhan Karakaş

Korhan Karakaş

Karakaş İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 30 bin TL sermaye ile, Sancaktepe'de, Korhan Karakaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bursa Büyükorhan'da 54 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arsa sahibi olabilirsiniz! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa Büyükorhan'da yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Büyükorhan'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan yeni müjde

Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, firmanın C segmenti yeni binek modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. İşte detaylar...

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Togg CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı! Mayıs ayında 1000'in üzerinde araç teslim edilecek!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mayıs ve Haziran ayında üretimin artırılacağını söyleyerek, Mayıs ayında 1000’in üzerinde aracın teslim edileceğini açıkladı.

Korhan Kurdoğlu Kimdir?

Korhan Kurdoğlu kimdir? Korhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Korhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Hck Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hck Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamzacan Karakaş tarafından kuruldu.

Togg'un fiyatı ne kadar olacak? 2023 yılında satışa çıkması beklenen Togg’un fiyat aralığı belli oldu!

Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatıyla ilgili merakla beklenen detaylar ortaya çıkmaya başladı. Herkes tarafından merak edilen yerli Togg elektrikli arabanın fiyatı aralığı açıklandı. Gürcan Karakaş Togg’un  diğer C segmentinde olan SUV’ler ile aynı fiyat bandında olması bekleniyor.

Emeklilik için gün sayanlar dikkat! Prim dökümünüzü mutlaka gözden geçirin

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili düzenlemenin Aralık ayında Meclis'e gelmesi bekleniyor. EYT için gün sayanlara Türkiye Gazetesi Yazarı İsa Karakaş'tan önemli bir uyarı geldi.

TOKİ Bursa Büyükorhan'a ucuz konut müjdesi! 2 bin 280 TL'den başlayan taksitlerle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Büyükorhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 ucuz konut projesi...

Milyonlar bunu bekliyor! EYT’liler ilk maaşlarını ne zaman alacak?

EYT düzenlemesiyle ilgili yapılan her açıklama vatandaşlar tarafından takip ediliyor. SGK Başmüfettişi İsa Karakaş, EYT mağdurlarının ilk ne zaman maaş alacağını açıkladı.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Korhan Karakaş Haberi

Korhan Karakaş

Karakaş İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile, 9 Şubat 2015'te, Korhan Karakaş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Karakaş İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Karakaş İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Meclis Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi...