28 / 04 / 2024

TOKİ Bursa Büyükorhan'a ucuz konut müjdesi! 2 bin 280 TL'den başlayan taksitlerle!

TOKİ Bursa Büyükorhan'a ucuz konut müjdesi! 2 bin 280 TL'den başlayan taksitlerle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Büyükorhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 ucuz konut projesi...



Milyonlarca dar gelirli tarafından dört gözle beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi şeklinde tanıtılan projeyle ilgili merak edilen bütün ayrıntılar resmen açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili yaptığı son dakika açıklamasında TOKİ sosyal konut projesi için başvurularının bugün itibariyle başlayacağını da duyurmuştu.

İlk Evim ve İlk İşyerim ismiyle 81 şehirde hayata geçirilmesi planlanan dev sosyal konut projesinin merak edilen bütün detayları açıklandı. Projede hayata geçirilecek olan konutların fiyatları, büyüklükleri, ödeme şartları da duyuruldu.

TOKİ Bursa Büyükorhan a ucuz konut müjdesi! 2 bin 280 TL den başlayan taksitlerle!

TOKİ, 250 bin konut projeleri çerçevesinde başkent Bursa'da da birçok projeye start verecek. TOKİ tarafından açıklanan liste ile hangi şehirde, hangi ilçede kaç adet sosyal konut inşa edileceği belirlendi. En çok merak edilen projelerden biri Bursa Büyükorhan oldu.

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Bursa'nın da pek çok ilçesinde yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Büyükorhan projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? 

Peki TOKİ Bursa Büyükorhan projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Büyükorhan 2022 ucuz konut projesi...


Geri Dön