04 / 05 / 2024

Korkmaz mağazası ne zaman açıldı

Korkmaz mağazası ne zaman açıldı

Paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında Türkiye’nin önde gelen üretici markalarından Korkmaz, İzmit’te sadece kendi ürünlerinin yer aldığı ikinci perakende noktasını, İzmit 41 Burda AVM’de açtı.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Damat-Tween mağazası Abdi İpekçi Caddesi’ne taşındı!

ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren erkek giyim markası Damat-Tween’in mağazasını Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdı.

Orka Holding'den İstiklal Caddesi'ne Tween mağazası!

D’S Damat mağazasıyla İstiklal Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Orka Holding, ikinci mağazayı açacak. Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “Nisan sonu veya Mayıs başında Tween mağazası açacağız” dedi.

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Koçtaş 44. mağazasını Samsun'da açıyor!

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Canik ilçesinde açılacak Koçtaş mağazasının açılış gününe özel 555 kişiye 55 lira hediye çeki dağıtılacağını söyledi. İşte Özpamukçu'nun açıklaması...

Koçtaş Osmangazi mağazasını Anatolium AVM'ye taşıdı!

Koçtaş, Osmangazi mağazasını, yeni formatıyla Anatolium Alışveriş Merkezi'ne taşıdı. "Daha kolay ve rahat alışveriş" formatıyla oluşturulan mağazanın açılışı, Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu katıldığı törenle hizmete girdi.

Koton 7. Cadde Mağazası için Halk GYO'ya ne kadar kira ödüyor?

Halk GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 455 metrekarelik dükkanda kiracı olan Koton 7. Cadde Mağazası aylık ne kadar kira ödemesi yapıyor?

Çilek, 165. mağazasını Osmaniye'de açtı!

Çilek’in tüm koleksiyonlarını sergilediği 640 metrekarelik Osmaniye Mağazası’nda çocukların neşeli ve eğlenceli dünyasına hitap eden tasarımlar ile kendi yaşam alanlarını oluşturabilecekleri odalar, hem ebeveynlerin hem de çocukların beğenisine sunuluyor.

Faruk Güllüoğlu, Antalya'da ikinci mağazasını açtı!

Baklavacılık sektörüne 1871 yılında başlayan Faruk Güllüoğlu, Antalya'da ikinci mağazasını açtı. Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, önemli ve kaliteli markaları Antalya'da görmekten mutluluk duyduklarını söyledi...

Apple Türkiye'deki ikinci mağazasını Akasya AVM'de açıyor!

Müşterilerden gelen talepleri bir türlü karşılayamayan Apple çareyi İstanbul'da yeni bir mağaza açmakta buldu. Ticaret Sicili Gazetesi'ne bildirimde bulunan Apple ikinci mağazasını Akasya Alışveriş Merkezi'ne açacağını duyurmuş oldu.

Korkmaz mağazası ne zaman açıldı Haberi

Korkmaz mağazası ne zaman açıldı

1972 yılından bu yana paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında bugün 80 ülkeye ihracat gerçekleştiren Korkmaz, yurt içinde bin 600 satış noktası, 30 Korkmaz Shop ve yurt dışında ise 14 Korkmaz Shop ile hizmet veriyor. Korkmaz, Sancaktepe, Kandıra ve Tuzla’daki üç fabrikasında toplam 58 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteriyor.


30’A ÇIKTI

Türkiye’nin ilk çelik çaydanlık üretimi gibi alanında pek çok ilkleri bünyesinde barındıran Korkmaz, İzmit’te kendi adını taşıyan ikinci mağazasını İzmit 41 AVM’de açmanın mutluluğunu yaşıyor. Korkmaz Mutfak Eşyaları Perakende Mağazalar Müdürü Süleyman Korkmaz mağaza ile ilgili olarak, “İzmit’te kendi adımızı taşıyan ikinci mağazamızı yoğun ilgi üzere İzmit 41 AVM’de açtık. Bu mağazamız ile birlikte toplam mağaza sayımızı 30’a çıkardık. 


155 METREKARE

Mağazamız 155 metrekarelik alandan oluşuyor. Korkmaz’ın ürettiği...