02 / 10 / 2024

korkuteli modern altyapı kavuşuyor mu

korkuteli modern altyapı kavuşuyor mu

Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu daresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Korkuteli'nin kanalizasyon sorununu tarihe gömüyor: Korkuteli'nde 4 milyon 300 bin liralık yatırımla yapılan 20 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattının 7 kilometresi tamamlandı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

Kuzey Marmara 398 kilometrelik modern otoyol ağına kavuşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan "Proje tamamlandığında İstanbulumuz, dolayısıyla Kuzey Marmara bölgesi 398 kilometrelik modern bir otoyol ağına kavuşmuş olacak" diye konuştu. 

TOKİ modern köyler inşa ediyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Tarımköy projelerimizle altyapısı, konutları, sosyal donatıları, yolu, çocuk parkı ve çevre düzenlemesi olan modern köyler inşa ediyoruz" dedi.

Antalya Korkuteli'ne 8.2 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nde kanalizasyon seferberliğini sürdürüyor. ASAT ekipleri, Korkuteli’nin Uzunoluk, Karşıyaka ve Yenimahallelerine 8 milyon 200 bin TL'lik altyapı yatırımı yapıyor.

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

Manisa'da altyapı dönüşüm hamlesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşüm hamlesi kapsamında eski hatları modern bir yapıya kavuşturuyor.

Antalya Korkuteli'nde 52 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nin alt yapısına 3 yılda 52 milyon 103 bin TL yatırım yaptı.

Antalya Korkuteli'nin altyapısına 52 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nin alt yapısına 3 yılda 52 milyon 103 bin TL yatırım yaptı. Mahallelerin yıllardır süren içme suyu sorunlarını bir bir çözen ASAT, arıtma ve kanalizasyon yatırımları ile ilçenin geleceğini de koruyor.

Manisa Irlamaz modern altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’ni sağlıklı bir kanalizasyon altyapı sistemine kavuşturmasının ardından içme suyu hattı yenileme çalışmalarına da başladı.

Yıldırım Belediyesi'nden modern altyapı hamlesi!

Cadde ve sokaklarda asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çalışma gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Ünye'ye 2,6 milyonluk kapalı pazar yeri!

Ünye Belediyesi yeni Kapalı Çarşı inşaatı tamamlanıyor. Yaklaşık 2 milyon 600 bin liraya mal olan Kapalı Çarşı’da son imalatlar tamamlanmak üzere. 1,5 ay sonra eski pazar yeri esnafının taşınması ile faaliyete geçecek olan yeni kapalı Pazar modern altyapısı ile göz dolduruyor.

Denizli Acıpayam - Kelekçi'ye modern altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların sağlıklı ve nitelikli su ile modern standartlarda alt yapı sistemine kavuşması için dev bir projeye imza atıyor.

Denizli Çivril'e altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'ne modern bir altyapı sistemi kazandırmak için 20 bin metre kanalizasyon hattı ve 10 bin metre içme suyu hattı yapıyor.

korkuteli modern altyapı kavuşuyor mu Haberi

korkuteli modern altyapı kavuşuyor mu

Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu daresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Korkuteli'nin kanalizasyon sorununu tarihe gömüyor: Korkuteli'nde 4 milyon 300 bin liralık yatırımla yapılan 20 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattının 7 kilometresi tamamlandı. 


ASAT Genel Müdürlüğü 1 yılda tamamlanması beklenen hattın yüzde 35'lik kısmını 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Korkuteli'nde kanalizasyon atıklarının depolanması için şu an fosseptik çukurlarının kullanıldığını belirterek, "Kanalizasyon hattının devreye girmesi ile birlikte konutların evsel bağlantılarına biran önce hız verilecek. Böylece merkezi kanalizasyon ağı kullanılarak fosseptik depolamasından vazgeçilecek. Vatandaşlarımızın fosseptik çektirmek için ödediği vidanjör giderleri sona erecek. Böylece vatandaşlarımızın ekonomilerine getirdiği ek yük ortadan kalkacak" dedi. 


ÇEVRE VE HALK SAĞILIĞI TEHDİDİ ORTADAN KALKACAK

Fosseptik çukurlarında yapılan kanalizasyon ve atık depolanmasının...