29 / 04 / 2024

Korkuteli Otogarı

Korkuteli Otogarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli’nde yapımı tamamladığı Otogar ve Fatih Bulvarı’nın açılışı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla açıldı. Çavuşoğlu , Korkuteli’nde olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti

Antalya Korkuteli Otogarı açıldı!

Antalya Korkuteli ilçe otogarı açıldı. Antalya içine veya Korkuteli içerisine yolcu götürmeleri yasak olacak. Otogarda ilçe içi taşıma ücreti normal 1,5 lira, öğrenci 1 lira ve 65 yaş üstü ücretsiz olarak uygulanacak.

Kocaeli Sekapark-Otogar tramvayı için geri sayım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin seçim öncesi törenle temelini attığı Sekapark-Otogar arasındaki tramvay hattı projesinde kullanılacak, Polonya’da imal edilen rayların imalatının tamamlandığı, İzmit’e getirilmek üzere yola çıkartıldığı öğrenildi.

Suluova'ya otogar inşa edilecek!

Şehirler arası Otobüs Terminali için başlatılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK; “ İlçemizi değişime sürükleyecek projelerden biri olan otogar projesi tamamlandı" dedi

Kars'ta yapımı yarım kalan otogar kaderine terk edildi!

Kars’ta 2005 yılında dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun girişimleriyle Yenişehir Mahallesi, Havaalanı Yolu üzerinde Belediye tarafından yapımına başlanan Otogar, kaderiyle baş başa bırakılarak yıkılmaya yüz tuttu.

Malatya eski otogar alanı ihaleyle satılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı. Muhammen bedeli 27 milyon TL olan eski otogar alanının ihalesi 19 Kasım 2015 Perşembe günü gherçekleşecek

Malatya eski otogarı ihale yoluyla satışa çıkarıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla satışa çıkardı.

Tokat Niksar'da yeni otogar projesi için düğmeye basıldı!

Niksar’a yakışan bir otogar projesini hayata geçirmek için gerekli girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, otogarın hangi muhitte yapılsın diye vatandaşların taleplerini dinliyor.

Korkuteli Sanayi Sitesi’nin altyapısı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon sorununu çözüyor. ASAT ekipleri, sanayi sitesinin yıllardır dere yatağına dökülen atık sorununu yeni kanalizasyon hattı ile çözüme kavuşturacak.

Isparta'ya Yeni Otogar için 55 parsel kamulaştırılacak!

Belediye Başkanı Günaydın, Çünür Mahallesi'nde yapılması planlanan Yeni Otogar için 55 adet parselin gerekli kamulaştırma bedelinin 10 milyon liralık kısmının İller Bankası'ndan karşılanması amacıyla Belediye Meclisi'ne başvurdu.

Soma Otogarı bitmek üzere!

Soma'nın yeni otogarında çalışmalar hızlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi. İşte otogar projesinin ayrıntıları...

Adıyaman'daki yeni otogar inşaatında sona gelindi!

Adıyaman'da vatandaş ve otobüs firmalarının bir çok kez şikayetleri üzerine tamamlanan yeni otogar, otobüs firma yetkililerinin yerlerine geçmesiyle yeni yerinde hizmet verecek.

Korkuteli'ne 40 milyonluk alt yapı yatırımı!

Korkuteli’de muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2 yıl içinde sadece ilçenin alt yapısına 40 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Soma'ya modern otogar!

Soma'nın yeni otogarında da çalışmalar hızlandı. Projenin büyük ölçüde tamamlandığına dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi.

Korkuteli Otogarı Haberi

Korkuteli Otogarı


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli’nde yapımı tamamladığı Otogar ve Fatih Bulvarı’nın açılışı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla açıldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Menderes Başkan’ın bir senede Antalya’ya çok önemli yatırımlar kazandırdığını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız arı gibi çalışıyor” dedi. Antalya’da 2015 yılında G20 Zirvesi ve NATO Dışişleri Bakanları toplantısının yapılacağını söyleyen Çavuşoğlu, Antalya’yı bir diplomasi şehri yapacakların söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise, Antalya’nın çok şanslı bir dönem yaşadığını belirtti.



Fatih Bulvarı açılışına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Millvetvekilleri, AK Parti Antalya İL Başkanı Rıza Sümer, Büyükşehir Bürokratları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu , Korkuteli’nde olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Böyle güzel bir yolu iki belediyemiz...