17 / 05 / 2024

koroplast jeki mizrahi

koroplast jeki mizrahi

Korozo, 30 yıldır yardımcı mutfak ürünleri işinde tek başınaydı. Ama artık ‘hızlı' bir rakibi var. ..

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

SPK'den temizlik ambalaj ürünleri devinin halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ’nin halka arzını onay verdi.

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormandibi İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cem Şevki Gürbüz, İsak İzi Mizrahi, Kemal Mustafa Serdaroğlu, Mert Çetinkaya, Murat Güneysu ve Mustafa Alp Zerenoğlu ortaklığında kuruldu.

Mizrahi İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mizrahi İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 28 Milyon 7 yüz 14 bin 8 yüz 19 TL sermaye bedeli ile Yudo Leon Mizrahi, İsak İzi Mizrahi ve Beti Mizrahi ortaklığıyla kuruldu. 

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Kansai Paint'e satıldı!

Polisan Holding CEO'su Mizrahi: "Kansai Paint 113,5 milyon dolar karşılığında, eşit ortaklık-eşit yönetim ilkesi çerçevesinde Polisan Boya'nın yüzde 50'sini satın aldı" dedi.

Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti!

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti. Mizrahi için taziye ilanı yayınlandı.

Polisan'ın hedefi dünya markası olmak!

Yüzde 20'yi aşkın pazar payı ile dekoratif boya alanındaki liderliklerini korumayı amaçladıklarını belirten Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, yalıtım pazarında da lider olma hedeflerinin bulunduğunu söyledi.

Polisan Holding'in acı günü! Dina Mizrahi vefat etti!

Polisan Holding'in Ceo'su Sayın Erol Mizrahi'nin çok değerli annesi Dina Mizrahi vefat etti. Merhumun cenaze merasimi bugün saat 13:00'te Hasköy Çıksalın Mezarlığı'nda icra edilecektir.

Koroplast, Koruncuk Vakfı'nın Bolluca'daki köyünü yenileyecek!

Koroplast, Koruncuk'lar için harekete geçti. Gülümseyen Gelecek programını başlatan şirket, vakfın Bolluca'daki köyünü baştan sona yenileyecek. Ayrıca beş ürünün bir yıllık cirosundan bir bölüm çocuklara gidecek...

Polisan, Balıkesir'den arazi satın alarak tarım sektörüne adım attı!

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, uzun süreden beri arazi arayışları olduğunu belirterek, Balıksesir'de karar kıldıklarını söyledi. Balıkesir'de tarıma başlayan Polisan, badem ve ceviz üretimiyle bin kişiye istihdam sağlayacak...

Polisan Boya, Ar-Ge Merkezi Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı!

Türkiye boya sektörünün güçlü oyuncularından Polisan Boya, “Ar-Ge Merkezi” Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı. Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi konu ile ilgili açıklama yaptı.

Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Oniki Han Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi, İsak İzi Mizrahi tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

Koroplast'ın rakibi yükselen marka Parex!

Korozo, 30 yıldır yardımcı mutfak ürünleri işinde tek başınaydı. Ama artık ‘hızlı' bir rakibi var. ..

koroplast jeki mizrahi Haberi

koroplast jeki mizrahi

Geçen yıl bu zamanlarda plastik ambalaj sektörünün köklü şirketi Korozo ile sektöre yeni girişi yapan Provel arasında ufak çaplı bir çöp torbası krizi yaşanmıştı. Krizin başrol oyuncusu Provel’in “Parex” marka çöp torbalarıydı. 2011 ’in ocak ayında piyasaya sürülen çöp torbaları için şirketin kurucusu Ferhat Sucu’nun son derece iddialı bir reklam jeneriği vardı: “Tümüyle organik ilk seri”. Bu, 30 yıldır Türkiye piyasasında “Koroplast” markasıyla çöp torbası satan Korozo için can sıkıcı bir tanıtımdı. Zira şirket yıllardır organik çöp torbası üretiyordu ve üstelik sektör lideriydi. Şirketin satış ve pazarlama direktörü Cüneyt Oktay basma verdiği demeçlerde “ilk organik çöp torbasını biz ürettik, onların başına ‘tüm’ ifadesini koyarak reklam yapmaları hiç etik değil” diyerek ifade etmişti rahatsızlıklarını...

Korozo, konuyu ticaret mahkemesine taşımaya karar verdi....