29 / 04 / 2024

SPK'den temizlik ambalaj ürünleri devinin halka arzına onay

SPK'den temizlik ambalaj ürünleri devinin halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ’nin halka arzını onay verdi.



SPK haftalık bültenine göre, Kurul, Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ’nin hisse başına 4,68 liradan halka arz başvurusuna onayladı.

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin 60 milyon TL'lik, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın626 milyon 806 bin liralık, Sanifoam Endüstri ve Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret AŞ’nin 16 milyon 797 bin TL'lik sermaye artırımı, İzmir Fırça Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 42 milyon 187 bin liralık bedelli sermaye artırımı onay verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön