13 / 05 / 2024

Koru Camisi resmi açılış

Koru Camisi resmi açılış

Üsküdar'da Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada yapımı tamamlanan Koru Camisi, yarın cuma namazıyla ibadete açılacak. Kaçarlı: " Açılışa herkes davetlidir. " dedi.

Hollanda'daki Tevhit Camisi açıldı! 

Hollanda Diyanet Vakfı'na bağlı Tevhit Camisi'nin resmi açılışı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor! 

İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenerek 6 yıl önce temeli atılan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün açılıyor. Caminin resmi açılışı cuma namazının ardından törenle yapılacak. 

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, İstanbul'daki dört tarihi camiden esinlenilerek tasarlanan ve 15 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği "Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi"nin resmi açılışı, yarın cuma namazının ardından törenle yapılacak...

Büyük Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi"nin resmi açılışı yarın yapılacak.

Nezih Küçükerden'den Üsküdar Validebağ Koru Camii açıklaması!

Validebağ Koru Camisi'nin 27 milyon lira vergi borcu karşılığında Üsküdar Belediyesi tarafından Hazine'ye devredildiği ortaya çıktı. Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li üyesi Nezih Küçükerden devir işlemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Üsküdar Validebağ Koru Cami ibadete açıldı!

Üsküdar Validebağ Koru Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği cami, beğeniyle karşılandı.

Üsküdar Validebağ Koru Camisi ibadete açıldı!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Koru Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği cami, beğeniyle karşılandı.

Validebağ Koru Camisi ibadete açıldı!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Koru Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği cami, beğeniyle karşılandı. Namazın ardından vatandaşlara lokum ve ramazan şerbeti ikram edildi.

Üsküdar Koru Camisi bugün açılıyor!

Koru Camisi, bugün cuma namazıyla ibadete açılacak. Koru Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Bilal Kaçarlı, Koru Camisi’nin 9 ayda tamamlanarak ibadete hazır hale getirildiğini söyledi.

Üsküdar Koru Camisi yarın açılıyor!

Üsküdar'da Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada yapımı tamamlanan Koru Camisi, yarın cuma namazıyla ibadete açılacak. Kaçarlı: " Açılışa herkes davetlidir. " dedi.

Validebağ Koru Camisi'nde sona gelindi!

Validebağ sakinlerininin günler süren eylemlerine rağmen çevik kuvvet ve TOMA gölgesinde yükselen Koru Camisi tamamlanmak üzere. İnşaat bitince, polisler de ‘koruma’ görevini zabıtalara bırakıp, ‘mücadele mahalli’nden çekildi.

Koru RES TM-Çanakkale Havza 1 TM Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma kararı!

Koru RES TM - Çanakkale Havza 1 TM Enerji İletim Hattı Projesi için güzergaha isabet eden alanlarda acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Mihrimah Sultan Camisi restore ediliyor, 2014'te hazır olacak!

Osmanlı'nın Mimar Sinan dönemini yansıtan camilerinden biri olan ve Üsküdar ile adı adeta özdeşleşen Mihrimah Sultan Camisi restore ediliyor

Koru Camisi resmi açılış Haberi

Koru Camisi resmi açılış

Üsküdar Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada yapımı tamamlanan Koru Camisi, yarın cuma namazıyla ibadete açılacak.  


Koru Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Bilal Kaçarlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneğin, mahalle sakinlerinin cami ihtiyacı sebebiyle geçen yıl kurulduğunu, resmi başvuruların ardından Koru Camisi'nin 9 ayda tamamlanarak ibadete hazır hale getirildiğini söyledi. 


Cami için bir imamın görevlendirildiğini belirten Kaçarlı, "Camimiz 200 metrekare alan üzerine oturtuldu. Camide 350'si bay, 150'si de bayan olmak üzere yaklaşık 500 kişi ibadet yapabilecek. Dış mekanla birlikte 700-800 kişi ibadet edebilecek. Camimizde bir sohbet evi, bir de imam lojmanı bulunmaktadır" bilgisini verdi. 


Cami yapımı esnasında bir kesimin olayı farklı yönlere çekmek istediğini ifade eden Kaçarlı, iddia edildiği gibi cami alanında herhangi bir ağacın olmadığını, alanın öncesinde otopark olarak kullanıldığını...