17 / 05 / 2024

Koru Garden İnşaat adres

Koru Garden İnşaat adres

Koru Garden İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Özcan Arslan, Yakup Gülen, Metin Aydın tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nın satışı ertelendi!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de hayata geçirilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nın Şubat ayında satışa çıkması planlanıyordu. Projede satışlar ertelendi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Koru Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Yavaş tarafından kuruldu.

Kuzeyşehir Koru'da ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru projesinde ön talep toplanıyor.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

Koru Garden İnşaat adres Haberi

Koru Garden İnşaat adres


Koru Garden İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Özcan Arslan, Yakup Gülen, Metin Aydın tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de kuruldu. 


Koru Garden İnşaat ve Gıda Limited Şirketi iş konusu; A-     Şirketin Amacı: 1- Her türlü çay bahçeleri, kafe, kahvehane, pastane, bilardo salonu, restoran, lokanta gibi gıda satışınıda yapılabileceği tesisleri kurar, işletir kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2- Her çeşit yemek tesisleri, yemek siteleri, yemek fabrikaları, aşevleri, kebap ve lahmacun fırınları, büfeler ve ekmek fırınları açarak işletmeciliğini yapabilir, 3- Her türlü kendi tesislerinde veya hizmet verdiği tesislerin yerlerinde yemek üretmek, işyerlerine tabldot usulü yemek servisi pazarlaması, her türlü gıda maddeleriyle ilgili tüm organizasyonları yaparak toplantı düğün vb. merasimleri organize etmek...