29 / 04 / 2024

koru konakları ulaşım

koru konakları ulaşım

Anadoluhisar’ında ,bulunduğu bölgedeki tek arazi üzerinde konumlanan KORU KONAKLARI; Boğaziçi’ne kazandırılan son butik yaşam alanı olma özelliğine sahip …

Saklı Koru Konakları nerede?

Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi tiplerle tasarlandığı proje toplam 4 bin 500 konuttan oluşuyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisi Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgileri!

4 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri ulaşım!

4 blok şeklinde yükselen proje toplam 11 dönüm arsa alanında yükseliyor. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgisine göre İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de hayata geçiriliyor.

Kirazlı Koru Evleri ulaşım!

Toplam 11 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgileri kapsamında TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri ulaşım!

Güneşli Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli lokasyonunda bulunuyor. Projede konutların Ağustos 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım!

Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan projede 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım bilgisi kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beykasrı Beylikdüzü ulaşım!

Beykasrı Beylikdüzü ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 332 adet konuttan meydana gelen Bey Kasrı Konakları projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor...

Espark Esbahçe Konakları ulaşım

Espark Esbahçe Konakları ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. Projede yer alan dairelerin 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Asmalı Park Konakları ulaşım!

Asmalı Park Konakları ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon konut tipleri yer alıyor...

koru konakları ulaşım Haberi

koru konakları ulaşım

Koru Konakları;Anadolu Yakası Boğaz hattında,Anadoluhisarı’na  komşu,boğaza yürüme mesafesinde,Kavacık ve Tem otoyollarına 5 dakikalık uzaklıkta konumlanmaktadır.

Koru Konakları /Otağtepe projesi  3+1,4+1 ,çatı dubleks ve bahçe dubleks olmak üzere toplam  50 daireden oluşmakta olup ,satışı devam eden sınırlı  sayıda daire bulunmaktadır.

Bir ailenin günlük hayatta ihtiyacı olan tüm detayların düşünüldüğü proje Nisan 2013 ‘de teslim edilecektir.


Şehrin merkezi noktalarından birinde yer almasına rağmen bol yeşil alan ve ağaçlarla çevrelenmiş 12,5 dönüm arazi üzerinde inşa edilmiş 6 blok ve 50 daireden oluşan Koru Konakları'nda yürüyüş yolları, fitness salonları, kapalı-açık yüzme havuzu, spor sahası, yeşil alanlar, 2 araçlık otopark gibi sosyal donatılar bulunmaktadır.


Yapıkredi Bankası ,İşbankası ve Finansbank gibi anlaşmalı bankalarla faiz oranlarını sizin belirleyeceğiniz ödeme şekilleri uygulanıyor.


Koru Konakları Otağtepe ulaşım kroki